To je to što me zanima!

'Nećemo dopustiti da se netko igra nacionalnima interesima'

U utorak kasno navečer završena je sjednica Nacionalnog vijeća Mosta. Božo Petrov za RTL Direkt je kazao da su donijeli odluku koju će u srijedu prezentirati u Vladi
Vidi originalni članak

U utorak kasno navečer završena je sjednica Nacionalnog vijeća Mosta. Čelnik Mosta Božo Petrov rekao je da su donijeli odluku koju će prvo u srijedu prezentirati suradnicima u Vladi, a potom i javnosti.

- Ono što sigurno možemo reći je da nećemo dopustiti da se netko igra s državom i s nacionalnim interesima - poručio je Petrov.

Idi na 24sata

Komentari 421

  • NarodnaDemokracija 08.06.2016.

    neka ga MOST-ovci sruse, samo unistava rejting i vraca udbaski rezim ponovo na vlast ? on se dobro prodao a ostali mostovci ce ispasti budale ?

  • crazy mind 08.06.2016.

    sve se mijenja samo covjek ne. kada je hitler pobjedivao njemci su diveci mu se puzili pred njim, kada je tile vladao hrvati su masovno pohodili njegove derneke, kada je sanader vladao hdz-ovci, branitelji i dio "narodnih masa" samo su mu cipelama virili iz g.zice. kada je karamarko "prodavao bozu" vasceli hdz je dozivljavao ekstazu (cast pojedincima koji nisu). kad svi oni pocese padati odjednom gle cuda - svi progledase, svi shvatise, svi (konacno) saznadose. ma nisu problem nabrojani, oni su takovi rodeni problem su one (cesto nepregledne) mase koje u svakoj g.zici vide vodju, u svakom blebetanju mudrost, takove netraba osudivati (eventualno lijeciti) ali osuditi treba sve one koji takove nose kroz povjest, oni su najvece zlo ovog planeta. jadnici koje uvjek traze nekoga tko ce preuzeti odgovornost jer to sami nikada nisu u stanju

  • Serge 08.06.2016.

    Sjebo si nas sad sereš !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare