To je to što me zanima!

"Nećemo likovati što neki neće doći na 20. godišnjicu Oluje"

ALI ĆE SE UVRIJEDITI: Svi koji budu sudjelovali u vojnoj paradi uvrijedit će Srbiju, kazao je Ivica Dačić. Dodao je i da Srbija nije ni jednoj zemlji slala prosvjedne note
Vidi originalni članak

Srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić za srpske je medije kazao kako Srbija nikome nije slala prosvjedne note zbog sudjelovanja na proslavi 20. godišnjice VRO OlujeRekao je i kako Srbija neće likovati zbog odluke pojedinih država da ne sudjeluju u vojnoj paradi na obljetnicu Oluje, no istaknuo je i kako će svi koji dođu uvrijediti Srbiju, javlja Politika.rs. 

Dačić je kazao i kako Beograd neće Zagrebu pisati prosvjednu notu nakon izjave ministra obrane Ante Kotromanovića da je premijer Aleksandar Vučić 90-ih sijao mržnju i držao pušku.

- Kad bismo im svaki put upućivali prosvjednu notu, napunili bi bilježnicu veoma brzo. Prema podacima, Srbija je Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina uputila više od 150 prosvjednih nota, a izjave poput ove Kotromanovićeve udaljavaju nas od regionalne suradnje - kazao je Dačić za srpski Kurir.

Idi na 24sata

Komentari 712

  • CptNemo 21.07.2015.

    Ma tebe ću sa zadovljstvom uvrijediti. Još će da si maznem nikšičko ko za kamere ako treba, i da te pitam "bre, a đe ti je sada drugo oko u glavi".

  • 779danai4ure 20.07.2015.

    a koga briga oćete li ili ne! isto ka i za lanjski snig nam je stalo do vašeg,tvog mišljenja ! napišite na komad leda i primaknite vatri vaš prijedlog hahaha

  • kormilar 20.07.2015.

    Srbi još uvijek imaju jaku diplomaciju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare