To je to što me zanima!

'Nećemo prejudicirati raspravu o smeću, o tome ćemo uskoro'

Na pitanje novinara kako misli natjerati građane da odlažu otpad u posebne vreće za smeće Bandić kaže: "Nemojmo prejudicirati raspravu. O tome ćemo uskoro"
Vidi originalni članak

U stanci Skupštine gradonačelnik Milan Bandić je upalio plinsku lanternu ispred Markove crkve. Time je obilježio 150 godina ovakve rasvjete u srcu Zagreba. 

Na pitanje novinara kako misli natjerati građane da odlažu otpad u posebne vreće za smeće koje namjeravaju uvesti rekao je: "Nemojmo prejudicirati raspravu. O tome ćemo uskoro".


Idi na 24sata

Komentari 6

  • MAX 2010 19.12.2013.

    Imam osječaj da se pod krinkom razvrstavanja i priče o tome sprema uz ostalo poskupljenje kako je to bilo i kod formiranja Holdinga i obećanja o racionalizaciji (pojeftinjenje) a od tada do sada sve je poskupjelo više od 200%. Zaposleno je također 300% neproduktivnih radnika administativnog i rukovodnog smjera i sada je normalno voda skupa ko nafta da bi šefovi i tajnice imali posao,ispraznili su sela u rodnom kraju i tako dovijeka. Bandić i ekipetina su puni razumijevanja za rodice i šefove im. To više ni Bog i priroda ne dovedu u red

  • matura 19.12.2013.

    Lakše mu je raspredati o stadionu

  • Lina39 19.12.2013.

    Možda ne zna šta znači "prejudicirati" ali za lažna obećanja sigurno zna.Toga smo se načitali,naslušali i nagledali svi u Hrvatskoj.Tjera on po svome !

Komentiraj...
Vidi sve komentare