To je to što me zanima!

'Nećemo prihvatiti promjene ugovora između INA-e i MOL-a'

Na pitanje o optužbama o podmićivanju kojima je izložen čelnik MOL-a, premijer kaže da to ne smatra međudržavnim pitanjem te ih prepušta pravosudnim organima
Vidi originalni članak

Mađarska vlada neće prihvatiti nikakve promjene ugovora između MOL-a i INA-e, rekao je danas u Strasbourgu mađarski premijer Viktor Orban, a prenosi HRT. Na pitanje o optužbama o podmićivanju kojima je u Hrvatskoj izložen čelnik MOL-a Zsolt Hernadi, premijer kaže da to ne smatra međudržavnim pitanjem te ih prepušta pravosudnim organima. Mađarski dnevnik Nepszabadsag u utorak je objavio da je Hrvatska zatražila izručenje Hernadija zbog sumnje da je dao mito hrvatskom bivšem premijeru kako bi MOL-u prepustio upravljačka prava u INA-i, no naše Državno odvjetništvo to je odmah opovrgnulo. MOL je pak odbacio navode da su dali mito od 10 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rosa110 06.07.2011.

    Zar nije prije dvije godine Vlaisavljevicka imala glavnu rijec u Fondu hrvatskih branitelja kada je 7% dionica INE prodano madjarima kojim su madjari preuzeli upravljacka prava INE, a danas traljavo pokusava vratiti hrvatskoj drzavi ta ista prava.

  • kiki 007 06.07.2011.

    ili vratite INU ili nam refundirajte u vajkremu i trapistu.. D

  • harwy 06.07.2011.

    Bčestitke Viktoru Orbanu i Mađarima. Tako se brane nacionalni interesi. A glupi Hrvati i dalje glasajte za HDZ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare