To je to što me zanima!

"Neću imati predizbornu kampanju, meni to ne treba"

Milan Bandić je rekao i kako će svaka kuna koju dobije za kampanju biti utrošena u zakladu za moždani udar koju je osnovao nakon svog moždanog udara
Vidi originalni članak

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, je u subotu rekao kako za novu kandidaturu neće imati predizbornu kampanju, piše Media servis.

- Građani dobro znaju tko je tko u gradu i meni takve stvari ne trebaju - rekao je Bandić. Rekao je i kako će svaka kuna koju dobije za kampanju biti utrošena u zakladu za moždani udar koju je osnovao nakon svog moždanog udara.  

Idi na 24sata

Komentari 109

  • lana kralj 08.04.2013.

    ma opet svaka njemu čast što planira taj novac pametno uložit, a ne nepotrebno se promovirat,jer građani u ovih 13 godina znaju dobro tko je i kako radi, a i osvaja ih svaki put svojom jednostvanošću i razumijevanjem. a i preslaba mu je konkurencija da se time bavi...:)

  • Cezarion 08.04.2013.

    ...sve izbore do sad financirao mu je Grad Zagreb i Holding, odnosno, MI ZAGREPČANI. Priča sa zakladom je pusta demagogija, populizam i laž s prstohvatom patetike...

  • ima nas još 08.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare