To je to što me zanima!

'Neću svjedočiti za Karadžića, ničim dobrim nije me zadužio'

Biljana Plavšić je potvrdila da ju je kontaktirala Karadžićeva obrana, a rekla im je da nije u stanju svjedočiti: 'Previše sam stara, a osjećam i da ne pamtim baš dobro'
Vidi originalni članak

Biljana Plavšić je u izjavi za agenciju Tanjug potvrdila da ju je kontaktirala obrana Radovana Karadžića kojem se sudi u Haagu. Odbila je biti svjedok, odnosno poručila je da nije u stanju. 

- Previše sam stara, teško sam pokretna, a tu i tamo imam trenutke kada osjetim da dobro i ne pamtim. Nekada sam bila specijalist da se sjetim svake pojedinosti, ali se godinama to polako gubi, a vjerojatno su tome doprinijeli i uvjeti u kojima sam bila u zatvoru u Švedskoj. Smatram da se tamo sudi Radovanu Karadžiću kao što se sudilo Biljani Plavšić, a taj čovjek me nije ničim zadužio. Ničim dobrim, a ja ipak nisam svetac, već samo čovjek -  rekla je Plavšić, piše Blic.

Podsjetimo, Plavšić je u Haagu priznala krivnju i osuđena je na 11 godina zatvora zbog zločina protiv čovječnosti i ratnih zločina nad Bošnjacima i Hrvatima. Iz zatvora je izašla prije tri godine, nakon što je odslužila oko dvije trećine kazne. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • user_119611 17.07.2013.

    podrska za Radovana!!!

  • kung fu panda 16.07.2013.

    možda nije postala toliko zaboravna koliko ne želi da se sjeti svih svojih zlodjela jer jedno je gledati brojke na papiru i narediti čišćenje a drugo kad brojke dobiju svoje lice i ime noć je najgori neprijatelj kad te proganjaju zločini koje si skrivila

  • biljko 16.07.2013.

    Kaj je droljo ofucana, pukla ljubav !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare