To je to što me zanima!

'Neću više stati na noge, ali kad bih se bar mogao počešati'

Stipi Tašiću (24) iz Ćeralije kraj Slatine nada da će barem moći pomicati ruke ili zatvoriti šaku pojavila se prošlog mjeseca, kad je bio na pregledu u Poliklinici Glavić u Zagrebu
Vidi originalni članak

Znam da nikad neću stati na vlastite noge, ali bi mi puno pomoglo da barem mogu muhu otjerati kad mi sjedne na lice, a ne da moram zvati nekoga od ukućana, rekao nam je Stipe Tašić (24) iz Ćeralije kraj Slatine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krajem prošle godine na cesti između Križevaca i Koprivnice kombijem je sletio s ceste i teško se ozlijedio. Nakon pružene pomoći u koprivničkoj bolnici prevezli su ga na zagrebačku traumatologiju, da bi potom osam mjeseci proveo na rehabilitaciji u Varaždinskim Toplicama. Zbog težine ozljeda stanje mu se nije popravilo. Nada da će barem moći pomicati ruke ili zatvoriti šaku pojavila mu se prošlog mjeseca, kad je bio na pregledu u Poliklinici Glavić u Zagrebu. Ondje su mu rekli da bi mu uz najnoviju tehnologiju specijalisti mogli vratiti funkcije ruku. Tjedni tretman bez boravka stoji 10.000 kuna, a terapija bi trajala tri mjeseca.

Pošto se obitelj financijski iscrpila tako što mu je kupila poseban ležaj te doplatila 10.000 kuna kako bi uz pomoć HZZO-a kupili motorna kolica u koja ga smješta rodbina, a on njima upravlja bradom, za novo liječenje nemaju novca. Uz to, potrebno je platiti i smještaj u Zagrebu tijekom terapije za njega i još najmanje jednog člana obitelji.

Susjedi su im pomogli izbetonirati stazu kako bi Stipe uživao na suncu i svježem zraku jer je teško biti prikovan za krevet.

Stipi možete pomoć uplatom na račun HR7123400093220478976 otvoren na njegovo ime u PBZ-u.     

Idi na 24sata

Komentari 59

  • milanmilan 15.11.2017.

    Mogli bi se ovi kradljivci lopovi koji su se obogatili preko "bogate tete" po imenu Korupcija Pljačka nekako pokušati iskupiti za svoju pohlepu sebičnost i bezobrazluk pa u ovakvim i sličnim slučajevima pomoći, ako im je neugodno javno onda kao neimenovani donatori. Npr. Prka, Vidošević, Sanader, Kalmeta, Gregurić, Mateša, Granići, Todorići, Jakovčić, Čačić, B. Miletić, Bandić, Miljenić, Hanžeković... itd...itd.

  • __Dona__ 08.11.2017.

    Sretno

  • 08.11.2017.

    Nigdje ne pise kako je covjek nastradao da bi mu se moglo pomoci .

Komentiraj...
Vidi sve komentare