Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Neću više stati na noge, ali kad bih se bar mogao počešati'

Stipi Tašiću (24) iz Ćeralije kraj Slatine nada da će barem moći pomicati ruke ili zatvoriti šaku pojavila se prošlog mjeseca, kad je bio na pregledu u Poliklinici Glavić u Zagrebu

Foto: Željko Rukavina/24sata
59 komentara

Znam da nikad neću stati na vlastite noge, ali bi mi puno pomoglo da barem mogu muhu otjerati kad mi sjedne na lice, a ne da moram zvati nekoga od ukućana, rekao nam je Stipe Tašić (24) iz Ćeralije kraj Slatine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Krajem prošle godine na cesti između Križevaca i Koprivnice kombijem je sletio s ceste i teško se ozlijedio. Nakon pružene pomoći u koprivničkoj bolnici prevezli su ga na zagrebačku traumatologiju, da bi potom osam mjeseci proveo na rehabilitaciji u Varaždinskim Toplicama. Zbog težine ozljeda stanje mu se nije popravilo. Nada da će barem moći pomicati ruke ili zatvoriti šaku pojavila mu se prošlog mjeseca, kad je bio na pregledu u Poliklinici Glavić u Zagrebu. Ondje su mu rekli da bi mu uz najnoviju tehnologiju specijalisti mogli vratiti funkcije ruku. Tjedni tretman bez boravka stoji 10.000 kuna, a terapija bi trajala tri mjeseca.

Foto: Željko Rukavina/24sata

Pošto se obitelj financijski iscrpila tako što mu je kupila poseban ležaj te doplatila 10.000 kuna kako bi uz pomoć HZZO-a kupili motorna kolica u koja ga smješta rodbina, a on njima upravlja bradom, za novo liječenje nemaju novca. Uz to, potrebno je platiti i smještaj u Zagrebu tijekom terapije za njega i još najmanje jednog člana obitelji.

Susjedi su im pomogli izbetonirati stazu kako bi Stipe uživao na suncu i svježem zraku jer je teško biti prikovan za krevet.

Stipi možete pomoć uplatom na račun HR7123400093220478976 otvoren na njegovo ime u PBZ-u.     

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message