To je to što me zanima!

Neda Livljanić izlazi iz istražnog zatvora, jučer pustili i Pripuza

Bivša službenica Livljanić osumnjičena je za izdavanje nezakonitih rješenja za kampove na što su je poticali Pripuz i Filipi kako bi im se omogućilo pružanje ugostiteljskih usluga u ilegalnim kampovima na Murteru
Vidi originalni članak

Sudac istrage splitskog Županijskog suda u petak je ukinuo istražni zatvor osumnjičenici iz afere kampovi, bivšoj službenici šibensko-kninske županije, Nedi Livljanić nakon što su ispitani svi svjedoci u njenom slučaju.

Livljanić iz zatvora na Bilicama izlazi na prijedlog Uskoka, nakon što je jučer na slobodu pušten osumnjičeni investitor spornog kampa na Murteru Zoran Pripuz. 

Očekuje se i prijedlog za ukidanje istražnog zatvora za pritvorenog Darija Filipija, kojemu je Livljanić po tvrdnjama Uskoka također pogodovala.

ČEKA SE ODLUKA ISTRAŽNOG SUCA Detalji afere Murter: Posao su dogovarali u jednom hotelu, Pripuz je želio graditi kamp...

Bivša službenica Livljanić osumnjičena je za izdavanje nezakonitih rješenja za kampove na što su je poticali Pripuz i Filipi kako bi im se omogućilo pružanje ugostiteljskih usluga u ilegalnim kampovima na Murteru.

Poduzetnici prema sumnjama Uskoka nisu ispunjavali uvjete niti su imali dokumentaciju za pružanje usluga. 

Istragom su obuhvaćeni i Boris Kulušić te Eduard Maržić, no za njih tužiteljstvo nije tražilo istražni zatvor. 

Na ispitivanju u splitskom Uskoku koje je uslijedilo nakon prošlotjednog uhićenja, pretresa i prikupljanja drugih dokaza, Livljanić se branila šutnjom dok su ostali negirali krivnju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zelena mamba 01.12.2023.

    I kraj priče !? Bagere uzet i sve poravnat .

  • crazy mind 01.12.2023.

    Nedo, Nedo pa ti slusaj dragog.... 😁

  • Zoran Xx 01.12.2023.

    slikali kapitalce i vratili u more

Komentiraj...
Vidi sve komentare