To je to što me zanima!

"Neke stvari nisu kako treba, ali možemo obaviti obnovu"

U velikom smo poslu, riječ je o velikom gradilištu na kojem je ovaj čas u različitim fazama radova više od tisuću objekata, rekla je u utorak ministrica graditeljstva
Vidi originalni članak

Anka Mrak-Taritaš, ministrica graditeljstva, obišla je u utorak  gradilišta u poplavljenim selima županjske Posavine. Rekla je da Vlada i njezino ministarstvo znaju i mogu obaviti obnovu. Ipak priznala je da u tako velikom poslu ima stvari koje nisu kako treba. 

- U velikom smo poslu, riječ je o velikom gradilištu na kojem je ovaj čas u različitim fazama radova više od tisuću objekata - rekla je ministrica. Većina stanovnika u Rajevu Selu u razgovoru s ministricom Mrak-Taritaš nisu imali primjedbe na tijek obnove. Mrak Taritaš je posjetila i Strošince, Račinovce, Podgajce i Gunju, javlja HRT. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • liliana 25.09.2014.

    Samo obnavljaj vile familiji i prijateljima,fasade,prozore ,fuj

  • liliana 20.09.2014.

    A zašto bi država obnavljala kuće,izvolite osigurat kuću.tko će meni dati novac što mi prokišnjava krov.država neće.

  • liliana 20.09.2014.

    E da ovu netko makne sa položaja zaslužio bi svu sreću svijeta.Šta taj HNS radi,pa oni su izgleda dobili izbore,Milanović sve pušta da rade šta hoće.dijeli novac za obnovu fasada,naravno bogatima daje za prozore,za fasadu,kolektore.Sirotinja ne može skupit onih 20%,a država daje 80%.Sve u svrhu energetske učinkovitosti.Koje blefiranje,kako ta rasipava novac,a ljudi kopaju po kontejnerima,a ona daje lovi onima koji imaju vile.Srami se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare