To je to što me zanima!

"Neki opstruiraju Zagreb čekajući povratak Bandića"

Predsjednik zagrebačke skupštine, optužio je neimenovane urede da opstruiraju djelovanje Gradske uprave dok čekaju povratak "Godota" aludirajući na Bandića
Vidi originalni članak

Darinko Kosor, predsjednik zagrebačke skupštine, optužio je neimenovane gradske urede da opstruiraju djelovanje Gradske uprave dok čekaju povratak "Godota" aludirajući pritom na Milana Bandića.

- Zbog odugovlačenja s izmjenama GUP-a došlo je do blokade investicija jer investitori ne žele raditi dok se ne prihvati novi GUP - rekao je Kosor na danas održanoj konferenciji za novinare.

Smatra da su opstrukcije namjerne jer neki u uredima čekaju povratak gradonačelnika kojem je zbog sumnje na koruptivne radnje zabranjeno obnašanje dužnosti.

- Dosta je politikanstva, to je bacanje prašine u oči građanima. Želim da posao u Zagrebu krene odmah danas - poručio je Kosor dodavši kako su velika poduzeća poput ZET-a upozorila da imaju materijala za još samo dva mjeseca rada.

- Javnu nabavu Zagrebačkog holdinga trebalo bi vratiti Holdingu jer ćemo za dva mjeseca imati ozbiljne probleme u funkcioniranju njegovih trgovačkih društava i podružnica - smatra Kosor. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 23.01.2015.

    Zar ni Zagrepčani nismo zavrijedili imati gradonačelnika Zagrepčanina? Dajte to više riješite, ovo je sramota, smijenite više tog Bandića!

  • kung fu panda 23.01.2015.

    bla,bla,bla

  • Krapinski neandertalac 23.01.2015.

    Kosoru, molim te ovima koji čekaju Godota, daj štrik (uže) da ne čekaju ko Didi i Gogo uzalud.

Komentiraj...
Vidi sve komentare