To je to što me zanima!

Nekome se posrećilo: Sretnom dobitniku ide 43 milijuna kuna

Jedan igrač Hrvatske lutrije imao je nevjerojatnu sreću te je pogodio svih sedam brojeva Super sedmice. Tako je postao bogatiji za čak 43 milijuna kuna...
Vidi originalni članak

Očekivani JACKPOT za “Super 7” iznosio je ovog tjedna 43.009.021,84 kn. Upravo taj iznos osvojio je nepoznati sretnik koji je na internetu uplatio dobitnu kombinacija: 11,13,17,23,29,32,36 i zaokružio slovo A. 

Zato, provjerite svoje listiće, ako ste igrali, možda ste baš vi novi milijunaš.

Ovo je prvi veliki dobitak 2017. godine, a prošle godine su dva sretna dobitnika osvojila po 2 milijuna i 5.9 milijuna kuna. Ova godina bila je sretna i za dvojicu Hrvata koji su odigrali Eurojackpot. Prvo ovogodišnje kolo Eurojackpota donijelo je najviše dobitaka ostvarenih u jednom kolu u povijesti ove igre. Dvojica Hrvata pogodili su šest brojeva. Svaki je bogatiji za 4,5 milijuna kuna.

- Za dobitak sam rekao dvojici-trojici prijatelja. Izgleda da nisu mogli izdržati da ne kažu nekome pa se pročulo - rekao je mladić koji je prošlog tjedna postao milijunaš.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 165

  • SmsTelekom 30.04.2018.

    Nama igračima daju mrvice, sve je to osmisljena prijevara svih građana, jedino sta igram je euro. ..ovo dr je predsjednik, BINGO , onaj pravi nije izvučen skoro 2 godine....Budala ce uvijek biti koji u to vjeruju...od takvih i zove....SRETNO SVIMA....DAO BOG DA IM NETKO UZME SVE,ali to je nemoguće...

  • bosaaanac 12.01.2017.

    Ja više ne igram.

  • mrvica21 12.01.2017.

    Obična namještaljka. Za javnost je kao izvučena sedmica, ali novac ostaje u Lutriji. Lijepo će to djelatnici među sobom podijeliti. Već je bilo takvih slučajeva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare