To je to što me zanima!

Nelson Mandela i dalje je u bolnici, vjernici mole za njega

Mandelu su odveli u bolnicu u Pretoriji u subotu ujutro, a iz Ureda predsjednika su istaknuli kako liječnici čine sve što je moguće da mu bude što bolje i ugodnije
Vidi originalni članak

Vjernici u crkvama diljem Južnoafričke Republike mole za bivšeg predsjednika Nelsona Mandelu, kojem se u subotu ponovno pogoršalo zdravstveno stanje. Iz Ureda predsjednika u nedjelju nisu izvijestili o njegovom trenutačnom stanju, javlja BBC.

Mandelu su odveli u bolnicu u Pretoriji u subotu ujutro, a iz Ureda predsjednika su istaknuli kako liječnici čine sve što je moguće da mu bude što bolje i ugodnije.

Mandelino zdravlje je postalo sve osjetljivije posljednjih godina, a u javnosti se nije pojavio još od Svjetskog prvenstva u nogometu 2010. godine, kada je Južna Afrika bila domaćin. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sretna sova 11.06.2013.

    Neupucenima. Neka vam Bog oprosti jer neznate sto pisete. Nelson Mandela je jedina osoba u poziciji sefa drzave koja je ponudila azil (skloniste) , prijatelju, zlocincu Milosevicu, da nebi bio sproveden u Hag na sudjenje za pocinjene zlocine u RH BiH i na Kosovu.

  • Arweni@ 10.06.2013.

    "sretna sova: Ma daj pozuri nestrpljivo te ceka prijatelj Milosevic " ZNA LI NETKO ŠTA JE PISAC S OVIM HTIO REĆI?

  • Neutralni 10.06.2013.

    Jedan od rijetkih političara kojeg podjednako poštuju na istoku i na zapadu, bijelci i crnci pa to vjerovatno nešto znači. Ja danas poštujem jedino one koji na svim stranama i u svim narodima i vjerama imaju svoje pristalice (onda nisu jednostrani i nastrani).

Komentiraj...
Vidi sve komentare