To je to što me zanima!

Nelson Mandela proveo prvu noć kod kuće nakon bolnice

Liječnici su uvjereni da će jednako intenzivnu njegu dobivati u svojoj kući kao i u bolnici u Pretoriji - istaknuli su iz Ureda predsjednika Južnoafričke Republike
Vidi originalni članak

Bivši čelnik Južnoafričke Republike, Nelson Mandela, proveo je prvu večer kod kuće u Johannesburgu nakon što je u nedjelju pušten iz bolnice u Pretoriji. Mandela (95) je u bolnicu primljen u lipnju ove godine zbog plućne infekcije.

Članovi njegove obitelji presretni su što se vratio kući, a tamošnje vlasti kažu kako je njegovo zdravstveno stanje i dalje kritično, javlja BBC. Mandelu su kući otpratili liječnici, a liječenje će nastaviti kod kuće.

- Liječnici su uvjereni da će jednako intenzivnu njegu dobivati u svojoj kući kao i u bolnici u Pretoriji - istaknuli su iz Ureda predsjednika JAR-a. Kuću u predgrađu prilagodili su njegovim potrebama, a o njemu će brinuti isto osoblje koje je brinulo o njemu i u bolnici. Ako bude potrebno, vratit će ga u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dasezna 02.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DIgad 02.09.2013.

    Neka bude Božja volja. Gospodin je pravi borac u svemu.

  • svilaj1 02.09.2013.

    e moj mandela koju ti sreću imaš što nisi hrvat,inače bi do sad bio razapet od vlastitog naroda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare