To je to što me zanima!

Nelson Mandela pušten kući iz bolnice: Imat će jednaku njegu

Samo dan nakon što su se pojavile lažne informacije da je Nelson Mandela pušten kući, iz ureda predsjednika potvrdili su da je u nedjelju zaista pušten. Još je kritično
Vidi originalni članak

Bivši južnoafrički predsjednik Nelson Mandela (95) pušten je u nedjelju kući iz bolnice gdje je bio od početka lipnja zbog plućne infekcije, potvrdili su iz ureda predsjednika, a prenosi BBC

Oporavak će nastaviti u svojoj kući u Johannesburgu. U izjavi stoji da je Mandela i dalje kritično i povremeno nestabilno.

- Liječnici su uvjereni da će jednako intenzivnu njegu dobivati u svojoj kući kao i u bolnici u Pretoriji - dodali su. Kuću u predgrađu prilagodili su njegovim potrebama, a o njemu će brinuti isto osoblje koje je brinulo o njemu i u bolnici. Ako bude potrebno, vratiti će ga u bolnicu. 

Johannesburg je 55 kilometara od Pretorije. 

Mandelino zdravstveno stanje rezultat je 27 godina zatvora tijekom kojih je obolio od tuberkuloze. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mali markec 02.09.2013.

    Ovakvi ljudi bi trebali biti uzor svima nama. Nekako je sve to nestvarno grubo, prvo moraš biti popljuvan, maltretiran, ponižavan da bi nakon dugo vremena doživio, neki niti to ne, istinu radi koje si toliko trpio. Neizmjerno me veseli je ovaj veliki čovjek i gospodin doživio ostvarenje svog sna.

  • bbbdado 01.09.2013.

    Nelsone , ostat ćeš u povijesti zapisan zlatnim slovima

  • tomy1511 01.09.2013.

    Čovjek je bio 27g u zatvoru gdje mu je narušeno zdravlje, a on sad ima 95g, pa da nije bio u zatvoru to znači da bi doživio preko 110g. Sa druge strane sam imao pročitat da je ljubavnice mjenjao ko čarape, stoga ako mislite doživjeti duboku starost izgleda da je to recept.

Komentiraj...
Vidi sve komentare