To je to što me zanima!

Nema dokaza da su sudjelovali u pljački u kojoj je ubijen Golik

Grgo Crnković, Boris Žalac i Igor Mustač ponovno su nepravomoćno oslobođeni optužbe da su 7. listopada 2005. zajedno s Ognjenom Grubićem sudjelovali u pljački poslovnice ZABE na zagrebačkom Drvinju
Vidi originalni članak

Dokaza koji bi potvrdili optužbe Ognjena Grubića nije bilo pa je sudac Županijskog suda u Zagrebu Zdravko Majerović nepravomoćno oslobodio Grgu Crnkovića, Boris Žalca i Igora Mustača optužbe da su 7. listopada 2005. zajedno s Ognjenom Grubićem sudjelovali u pljački poslovnice ZABE na zagrebačkom Drvinju.

Tijekom bijega nakon razbojstva ubijen je Dragutin Golik Zmija koji je potrčao za lupežima. Za njegovo ubojstvo pravomoćno je na 30 godina zatvora osuđen Ognjen Grubić. Iz banke na Drvinju tada je ukradeno 846.000 kuna.

Grubić je svjedočio u ovom postupku i teretio trojicu optuženih. Opisao je kako su podijelili zadatke u pljački, tko je dobio koliko dio plijena te kako su nakon razbojstva lumpovali po gradu s 20 grama kokaina.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ferdo jurić 10.06.2017.

    Sva trojica imaju mutne face,krivi su 100%,opet je pravosuđe zakazalo

  • Grabb 10.06.2017.

    Samo u ovoj kurrčevoj državi 12 godina traje suđenje da bi ga na kraju oslobodili "usljed nedostatka dokaza"... U normalnim državama ili bi bio slobodan za par dana ili bi do sad istrunuo u zatvoru.

  • barbaboro 09.06.2017.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare