To je to što me zanima!

Nema je već 40 dana: Policija u nedjelju neće tražiti Antoniju

Antonia Bilić (17) nestala je 7. lipnja, nakon što se stopirajući na Čikolskom mostu u Drnišu ukrcala u Paravinjin kamion. On je priznao pa porekao da ju je ubio
Vidi originalni članak

Nakon više od mjesec dana svakodnevnog češljanja terena, cesta, puteljaka, jama, vodotoka, jezera i bunara na svim vjerojatnim i mogućim rutama kamiona Dragana Paravinje policija je u nedjelju uzela dan odmora. Iz policije kažu da će o nastavku potrage pravovremeno izvijestiti javnost, te dodaju da nastavljaju s istragom i analizom dosad prikupljenih podataka i obavijesti.

Antonia Bilić (17) nestala je 7. lipnja, nakon što se stopirajući na Čikolskom mostu u Drnišu ukrcala u kamion osuđivanog silovatelja Dragana Paravinje, koji je 26. lipnja uhićen u BiH gdje je istražiteljima najprije priznao ubojstvo i opisao mjesto na kojem se riješio tijela, pa je priznanje porekao. Do sada su bez rezultata stotine policajaca, vojnika, lovaca, vatrogasaca, gorskih spašavatelja pretraživali gotova sva mjesta na svim ovdašnjim kamionskim rutama. Istražitelji stoga s nestrpljenjem iščekuju Paravinjino izručenje Hrvatskoj kako bi iz njega izvukli informaciju o mjestu na kojem bi trebali naći nestalu djevojku.


Idi na 24sata

Komentari 54

  • eviLGoat 19.07.2011.

    da mi je 2 minute s njim...rekao bi gdje je antonia..i molio da ga zatvore..

  • user_91707 17.07.2011.

    ja mislim da je antonija živa samo što ovo đubre neće reći gdje je

  • whitetrash 17.07.2011.

    one bi klještima nekome čupale nokte dok ne prizna...o bože pomozi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare