To je to što me zanima!

Nema preživjelih: Dijelove zrakoplova našli u snijegu

Afganistan: Na letu je bilo 44 ljudi, među kojima i 8 stranaca. Prema popisu putnika radi se o tri Britanca te tri Pakistanca, Amerikancu i Australcu
Vidi originalni članak

Nema tragova da je bilo tko preživio nesreću, rekli su spasioci koji su u petak konačno stigli do olupine afganistanskog zrakoplova tvrtke Pamir Airways koji se u ponedjeljak srušio u planinskom lancu Hindu Kush. Do sada su pronašli tijela 15 poginulih putnika.
- Zrakoplov se rasuo u nekoliko dijelova koji su bili prekriveni snijegom - rekla je Fatima Aziz iz afganistanskog parlamenta i dodala kako su pronađene i crne kutije. Na letu je bilo 44 ljudi, među kojima i osam stranaca. Prema popisu putnika, radi se o tri Britanca, jednom Amerikancu, Australcu i tri Pakistanca. Ruska novinska agencija Itar-Tass objavila je kako je u zrakoplovu bilo i troje Tadžikistanaca koji su najvjerojatnije radili za zrakoplovnu kompaniju. NATO snage uočile su ostatke aviona još u utorak navečer, ali zbog nepristupačnog terena i lošeg vremena nisu mogli do njega. Više od 70 spasioca pješice je moralo prići olupini. Još uvijek se ne zna uzrok pada zarkoplova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare