To je to što me zanima!

Nema privatizacije voda: Zbog Crkve Kosor povukla zakon

Dogovorili smo se da ćemo ovaj tjedan razgovarati s još nekima koji imaju dvojbe i, da ne bi bilo dvojbi, mi ćemo najvjerojatnije povući zakon, rekla je Kosor na radiju
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor je u ponedjeljak u emisiji 'Kako vlada Vlada' Hrvatskog radija objavila kako će iz procedure povući zakon o privatizaciji voda. Podsjetimo, posljednjih dana u medijima se pojavilo kako je Crkva oštro reagirala na taj zakon.

- Pričala sam osobno s biskupom Vladom Košićem i drugima. Dogovorili smo se da ćemo još ovaj tjedan razgovarati s još nekim ljudima koji imaju dvojbe i, da ne bi bilo dvojbi koje su preplavile javnost, mi ćemo najvjerojatnije povući taj zakon - zaključila je premijerka. Dodala je kako se ni HEP ni Hrvatske vode neće privatizirati.

Kosor se u emisiji ponovno osvrnula na svađu Luke Bebića, Vladimira Šeksa i Ivana Jarnjaka. Na pitanje razmišlja li o Bebićevoj smjeni rekla je da su razgovori u tijeku: 'Rekla sam da razgovaramo i da ćemo razgovarati, ali sam govorila o svima nama, a ne pojedinačno o zastupnicima'. Uručivanje uputnice za psihijatriju Vladimiru Šeksu smatra krajnje neprimjerenim, a Burićev govor smatra uvredljivim, prenosi tportal.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • tatamlata 16.02.2011.

    Ma vec su nam ukrali zivote, ne samo nama nego i generacijama poslije nas. Ukrast nam vodu a poslije toga i zrak je samo tockica na "i".

  • coolnick37 15.02.2011.

    sto sad crkva odlucuje o politickim potezima. Kakva smo mi jebena drzava da religija odlucuje o zakonu

  • OklježĆiras 15.02.2011.

    jaco pošto potok ja bi da kupim 1ali manji jerbo sam u mirovini a kad me krene onda bi ono za1kunu znaš kako to ide kod nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare