To je to što me zanima!

Nema razloga da ne pozovemo Pašalića jer je on je naš susjed

Gradski ogranak HDZ-a Remete opovrgnuo je da Jadranka Kosor stoji iza poziva Ivića Pašalića na izbornu skupštinu stranke. Kazali su kako su ga sami pozvali
Vidi originalni članak

- Predsjednica stranke nema veze s dolaskom Ivića Pašalića na skup u Remetama. Pojavile su se priče da nas je ona nagovorila da zovemo Pašalića, no ni to nije točno. Ja nisam ničiji potrčko - rekao je Stanko Gačić iz područne organizacije Maksimir i pozvao 'dio predsjedništva stranke da od izbora ne prave kaljužu jer bi se u njoj mogli utopiti'.

Član izvršnog ogranka Remete Vid Težak smatra kako nije bilo zakonskih prepreka da ne pozovu Pašalića. 

- Ja sam ga osobno pozvao i to nema nikakve veze ni s kakvim strujama. Njegov dolazak je rezultat dogovora nas starijih članova ogranka. Pašalić živi tu blizu. Svatko može doći, u tome ne vidim problem - rekao je Težak i dodao da se Pašaliću možda ipak nije trebalo dopustiti da pet minuta govori, no da je to pitanje procedure.  U ogranku Remete sumnjaju da je  'hajka' oko Pašalićeva dolaska na izbornu skupštinu spin.

- Možda netko želi skrenuti pozornost sa sve većeg broja nezaposlenih ili rastućih cijena benzina - rekli su na konferenciji

Rezultate izborne skupštine ogranka Remete su poništili, a nova skupština zakazana je za 19.3. U ogranku kažu kako nisu požalili što su ga zvali, ali da na novu skupštinu Pašalić neće biti pozvan. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Hanter 22.03.2012.

    E samo nam još taj lopov fali u saboru i onda je oformljen najveći Evropski cirkus. Gubte se već jednom lopovi,pa zar ne vidite da ste uništili sve što ste dotakli.Pa vi bi i nakovanj prepolovili. Zar stvarno mislite da smo tolko glupi da ste nakon 20 godina što ste Hrvatsku upropastili sad povjerovat da ćete nas vi spasit.Sramota vas može biti.

  • user_21162 13.03.2012.

    Da li se radi o greški, Remete ili Remetinec?

  • anpazanin 13.03.2012.

    Dok god se unutar stranke ne budu organizirali neposredni izbori za sva tijela stranke, u HDZ-eu nema demokracije. Isto tako dok se u Hrvatskoj u svakoj izbornoj jedinici ne bude birao samo jedan čovjek imenom i prezimenom, u Hrvatskoj neće biti demokracije već samo privid od demokracije, jer glasači u protivnom nemaju pravo na izbor svojeg zastupnika već se biraju političke samoproglašene elite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare