To je to što me zanima!

Nema školsku dvoranu ni vrtić, a milijune dali za zgradu općine

Za novu zgradu načelnik Josip Krnić skupljao je novac četiri godine. Investicija vrijedna četiri milijuna kuna uštedjet će im mjesečno od pet do sedam tisuća kuna
Vidi originalni članak

Moderna zgrada od oko 300 četvornih metara, fotonaponskim panelima na zelenom krovištu koji će proizvoditi električnu energiju - nova je zgrada općine u Babinoj Gredi. U vijećnici ugrađene su čak i kamere.

Za novu zgradu načelnik Josip Krnić skupljao je novac četiri godine. Investicija vrijedna četiri milijuna kuna uštedjet će im mjesečno od pet do sedam tisuća kuna, kazao je Krnić za Dnevnik.hr. 

No, građani Babine Grede nezadovoljni su tom investicijom jer njihova djeca nemaju ni vrtić ni školsku dvoranu. Stanovnici tvrde da im stalno obećaju, no ta obećanja nikako da ispune. 

- Iduće godine možda u ovo vrijeme, evo da ne budem preoptimističan do rujna 2020., mislim da će dječji vrtić profunkcionirati - najavio je Krnić. 

BABINA GREDA ČEKA DVORANU Nakon 5 godina konačno su im zatrpali rupu u dvorištu škole

Podsjetimo, Babina Greda je pet godina umjesto školske dvorane imala rupu duboku šest metara koja je konačno zatrpana krajem veljače ove godine. Prema planu Ministarstva iz 2014., u rupi je trebala započeti izgradnja dugo iščekivane dvorane. No, nakon što su ju iskopali, radovi su stali, izvođač radova otišao je u stečaj, a "dvorana" se tijekom godina počela pretvarati u žablju močvaru. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • laky03348 07.04.2019.

    A koga briga za djecu,sto ce im vrtic i sportska dvorana, bitno da se ima za HDZ -ove satelite i uhljebe,,ionako djeca i roditelji iseljavaju iz slavonije,a na kraju krajeva,Murganicki,Plenkovicu i Divjak to bi bilo ok sto je tako,,bitniji su hdz-ci nego djeca,,tako je to u ovoj lopovskoj drzavi.Bitno da hdz-ci,Murganic i ostala lopovska bagra nas uvjeravaju da sve rade da zaustave iseljavanje naroda iz zemlje,pogotovo slavonije,,eto na ovom promjeru se vidi njihov trud,,ali ne da zadrze stanovnistvo nego ga sto prije isele.

  • sol 07.04.2019.

    Ovo je vaznije, da natrpa rodbina, kumove, prij, mitoloskare, pokoja, kavekuharica, e selo moje malo,

  • krao_sam_1 06.04.2019.

    Obavezno za adze sljedeći put

Komentiraj...
Vidi sve komentare