To je to što me zanima!

MUP: Informacije o povećanju razbojstava i silovanja su laž

Pozivamo javnost da ne nasjedaju na lažne i uznemirujuće glasine koje za cilj imaju samo dizanje panike i remećenja normalnog način života građana, poručuje MUP
Vidi originalni članak

Iz Ministarstva unutarnjih poslova obavijestili su kako se zbog velikog broja izbjeglica na području Hrvatske društvenim mrežama i elektroničkom poštom među građanima se počela širiti vijest da se na našem području u posljednjih nekoliko sati dogodio veći broj kaznenih djela koje su počinile izbjeglice. 

- Navodi se lažna informacija o povećanom broju silovanja, pokušaja silovanja, uličnih razbojstava i otmica djece. Pozivamo javnost da ne nasjedaju na ove lažne i uznemirujuće glasine koje za cilj imaju samo podizanje panike i remećenja normalnog način života građana. Na području svih naših policijskih uprava nije evidentiran povećan broj kaznenih djela niti prekršaja, kao niti drugih događaja koji se ovdje lažno navode - poručili su iz policije te pozvali građane da omoguće nesmetan rad policije i drugih službi diljem Hrvatske. 

Također pozivaju one koji žele volontirati u prihvatu i pomoć migrantima, a znaju arapski, somalijski, farsi, paštu ili urdu jezik, da se jave Ministarstvu socijalne politike i mladih na telefone 01/555 7243 i 01/555 7104.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • Ilija Lopar 19.09.2015.

    nemogu da vjerujem u doba internet I toliko telefona I kamera oni nas ubjeduju u neku laz pa sta ovi novinari misle da oni prvi dodu do vijesti

  • Herzog(315178) 18.09.2015.

    Ove godinine kriminalci su mi otuđili vozilo , maloljetnoj curici mobitel i prije par dana razbili su mi staklo na vozilu i uzeli poslovnu torbu s računalom i dokumentacijom .Ovo nije samo loša sreća mi živimo u zemlji gdje kriminal cvijeta i nitko ga i ne pokušava obuzdati .Policajci samo govore kao imaju malu plaću i kako imaju puno slučajeva za odraditi .

  • rocco siffredi 18.09.2015.

    A nisu laži ovo šta šire ovi sa 24sata.... Izbjeglice ovo ,izbjeglice ono...super ljudi nema šta

Komentiraj...
Vidi sve komentare