To je to što me zanima!

Nemaju milosti: IS pobio sto svojih boraca jer su htjeli otići

Čak stotinu svojih vlastitih boraca, koji su im se priključili iz inozemstva, smaknuli su pripadnici Islamske države jer su željeli otići s ratišta u sirijskom gradu Raki
Vidi originalni članak

Pripadnici Islamske države smaknuli su stotinu svojih boraca koji su im se priključili iz stranih država jer su pokušali napustiti grad Raku, izjavio je za Financial Times borac snaga koje ratuju protiv IS-a.

Borci IS-a kazali su kako je u Raki stvorena posebna postrojba vojne policija koja je zadužena za strance koji žele dezertirati, piše AFP

Britanski tisak je sredinom listopada pisao kako je IS uhitio pet Britanaca, tri Francuza, dva Nijemca i dva Belgijanca koji su se htjeli vratiti domovinu nakon što su se potužili da se bore protiv pobunjeničkih skupina umjesto protiv snaga sirijskog predsjednika Bašara al-Asada.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • fijuman 21.12.2014.

    Nažalost ne mogu reći da ih previše žalim jer su u ime vjere išli ubijati druge neistomišljenike a pogotovo mi se gade zbog ubijanja male djece i žena. Dobili su što su tražili.

  • HE-MAN 21.12.2014.

    Kad potpises ugovor sa vragom cijena je uvijek tvoja DUSA!!

  • sumnjičav 21.12.2014.

    To je bilo za očekivati. Svi koji su bili spremni "dati život za Alaha" sada im se ostvarilo. Samo naprijed, što ih je više to bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare