To je to što me zanima!

Nemaju novca: Prvi put u 84 godine otkazali Božićni sajam

Novi direktor Zagrebačkog velesajma Igor Rađenović nastalu situaciju nije želio komentirati, samo je potvrdio da Božićnog sajma ove godine zaista neće biti
Vidi originalni članak

Prvi put od 1927. godine na Zagrebačkom velesajmu neće biti Božićnog sajma, piše Večernji list. Voditeljica 'najbožićnijeg sajma' Gordana Uršić, koja na projektu radi već 30 godina, rekla je kako je sajam otkazan zbog velikog minusa u sredstvima. 

Uršić je objasnila kako bi minus bio još veći da su organizirali sajam bez najprofitabilnije djelatnosti, lunaparka. Također kaže da Zagrebački velesajam nije uspio na vrijeme dogovoriti posao s jednim od lunaparka. Novi direktor Zagrebačkog velesajma Igor Rađenović situaciju nije želio komentirati, samo je potvrdio da sajma zaista neće biti. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • vuki16 14.12.2011.

    jedinno gdje sam se ja veselila sa svojima je bio bozicni velesajam i iscekujemo ga svake godine a sada neki pametnjakovic kaze nemamo novaca a gdje je onda novac potrosen na erotski sajam..pretpostavljam.

  • vuki16 14.12.2011.

    sramota....tko zna gdje je zavrsio taj novac...cisto je cudno da za one kuje koje su se skidale pred tisuce i tisuce ljudi da za njih se ima novaca a kada treba organizirat nesto za sve gradane od najmanjeg onda se nema......Bandicu daj pare sramoto....

  • mali2 14.12.2011.

    sramota,neznamo održavati jedan od tradicionalnih sajmova (božićni sajam). cijela europa se divi svojim sajmovima za vrijeme blagdana,a mi svojoj djeci na televiziji prikazujemo erotske sajmove i ostale gluposti,pa se pitamo kako su nam to djeca odgojena.sramotno je da nitko od vodećih "tajkuna"nemože pripomoči u financiranju da se održi tradicija.sram vas bilo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare