To je to što me zanima!

'Nemaju što reći o budućnosti HDZ-a pa se bave optužbama'

Želim vratiti čast, ponos i pobjednički duh svim članovima naše stranke, te HDZ vratiti na kormilo Hrvatske, kazao je Domagoj Ivan Milošević u Krapini
Vidi originalni članak

Ako nemaju što reći o programu stranke i njenoj budućnosti, onda se moji protukandidati bave međusobnim optužbama. Ja čitavo vrijeme govorim o novoj viziji, kako HDZ-a, tako i Hrvatske u Europskoj uniji, rekao je Domagoj Ivan Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a, koji se u Krapini susreo s izaslanicima zagorskog HDZ-a, koji će glasovati na XV. Općem saboru stranke.

Pritom je naglasio kako on ne nameće i ne sugerira „svoje ljude“ za koje izaslanici trebaju glasati, već svaki izaslanik ponaosob mora odabrati stranačke dužnosnike prema vlastitoj savjesti.

- Želim vratiti čast, ponos i pobjednički duh svim članovima naše stranke, te HDZ vratiti na kormilo Hrvatske. Dakako, pritom treba kormilariti u smjeru gospodarskog oporavka i društvenog napretka. Do tada, naš zadatak kao najjače oporbene stranke nije samo da kritiziramo, već i da nudimo rješenja i da kada kritiziramo to bude argumentirano. Svima nam je jasno da je nažalost iz mandata u mandat sve manje hrvatskih poduzetnika i da plaćamo sve veće poreze. To nije način izlaska iz krize – rekao je Milošević, dodavši da mu je žao što se kampanja za izbor novog čelništva HDZ-a ne vodi na drugačiji način.

- Primjerenije bi bilo da to bude prava kampanja od 30 dana i da se u tom periodu, svi mi koji smo se kandidirali za predsjednika stranke, zajedno u istim terminima dođemo predstaviti i odgovarati na pitanja našim izaslanicima i svim članovima, a ne da dolazimo svaki posebno. To se zaista moglo organizirati na višoj razini, bilo bi svima jednostavnije i lakše, a izaslanici bi stekli bolju percepciju o nama – objasnio je Milošević, pozdravivši i izbor Žarka Tušeka, kao najmlađeg predsjednika županijske organizacije stranke.

- Mladi ne mogu biti samo ukras stranke, već i u izvršnoj i u zakonodavnoj vlasti moraju imati bolje pozicije.

Dapače, oni stariji s iskustvom imaju posebnu odgovornost prema njima. Isto je i sa ženama, koje su također preslabo zastupljene – zaključio je Milošević u Krapini.

>>> Više pročitajte na vecernji.hr

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sevignon 17.05.2012.

    Milošević je osoba koja zna donjeti promjene,koja se pokazala u poslovnom svijetu,gdje nema pustih obećanja.U SAD-u bi bio zasigurno idealna persona za sefa neke stranke,jer oni odabiru one koje su uspjesni izvan politike.....

  • mazaluna 17.05.2012.

    Još jedan propali doktor i tatičin tajkun.Moralno mi je upitan,Jadranki Kosor je kupovao broševe(njegova izjava jućer na TV) ona ga postavila za ministra a on joj zabio nož u leđa.Da se covijek ipak zamisli.

  • leonarda1234 17.05.2012.

    kako god zvučalo i bilo milošević je jedini normalan kandidat i on može nešto napraviti za bolje sutra...ostatak ekipe nije mu do koljena mada je on najmlađi...nemaju pojma banda, samo znaju krasti i lagati narod

Komentiraj...
Vidi sve komentare