To je to što me zanima!

'Neobično, prije nekoliko dana novca nije bilo, a sada ih ima'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Još jednom Kukuriku koalicija pokazuje da nema jasnog plana i strategije već "ad hoc" rješava pojedina pitanja, kaže Gordan Jandroković o mjerama zapošljavanja
Vidi originalni članak

Nakon što je premijer na sjednici Vlade rekao kako ipak ne ukida mjere za zapošljavanje mladih , reakcije su stigle od saborske oporbe .

Gordan Jandroković (HDZ) to vidi kao premijerov odgovor na inicijativu HDZ-a.

- Jučer smo nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a najavili da ćemo idući tjedan u Sabor u hitnu proceduru uputiti zakon koji bi omogućio da jedinice lokalne samouprave, koje to mogu, provode ovu mjeru od 1600 kuna i da im se ta sredstva vrate iz europskih fondova kad ona budu dostupna. Dakle, očito je da je ovo brzi odgovor predsjednika Vlade na tu HDZ-ovu inicijativu - rekao je Jandroković.

Upozorava kako je neobično da prije nekoliko dana sredstava nije bilo, a sada ih ima . Ipak, naglašava kako je ova mjera dobra za mlade ljude.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- No, opet se radi o konfuziju, o širenju nervoze o jednoj tako važnoj temi kao što je zapošljavanje mladih. Još jednom Kukuriku koalicija pokazuje da nema jasnog plana i strategije već "ad hoc" rješava pojedina pitanja, a posebno ih brzo rješava kad dođe poticaj iz oporbene stranke - kaže Jandroković.

Richembergh: Najvažnije da su se sredstva našla

Goran Beus Richembergh (HNS) smatra da je ovo lijepa vijest za sve mlade ljude koji su se htjeli uključiti u ovaj program.

- Najvažnije je da su se sredstva našla, da program ide dalje i da neće biti nikakvih važnijih zastoja - rekao je Beus. Također, odgovorio je na pitanje je li to posljedica pritisaka HNS-a.

- Ne bih rekao da je bilo pritiska nego konstruktivnog doprinosa. To je konstruktivan prijedlog koalicijskog partnera svim ostalim koalicijskim partnerima . Kad god možemo nešto sinergijski učiniti, uvijek je rezultat bolji nego pojedinačno - zaključio je Beus.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • ludom 07.04.2014.

    Pa i ti si "neobičan", a moramo te gledati i slušati.

  • JerkoKC 04.04.2014.

    Možda su nekom od "Tvojih" zaplijenili opljačkano?

  • Rocketeer 04.04.2014.

    Što vi niste odmah rekli da ćete posuditi novce da se ne ukinu mjere? Vi ih očito imate! Zna li itko koliko košta Kalamarkov Croatia tour? Zna li itko koliko koštaju gorivo, cestarine i hoteli svaki dan? A ovaj ide i na obljetnice osnutka Segeta Donjeg, hej Segeta Donjeg, 90% ljudi niti ne zna da ovo selo postoji! S druge strane prima plaću ko da sjedi u Saboru svaki dan! Retoričari, odhebite u skokovima i vlastitim ženama pričajte bajke po običaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare