To je to što me zanima!

Nepismeni hakeri pisali da se Sarkozy neće kandidirati 2012.

Hakeri su u nedjelju upali na Facebook stranicu francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. Ostavili su poruku u ime predsjednika, punu pravopisnih grešaka
Vidi originalni članak

Hakeri su na predsjednikovu profilu u nedjelju navečer objavili poruku u kojoj navode da se on ne namjerava kandidirati na izborima 2012. zbog izvanrednih okolnosti u kojima se nalazi Francuska, prenosi Daily Mail.

Nakon što su hakeri upali na stranicu više od 380 tisuća Sarkozyjevih obožavatelja dobilo je lažnu poruku o povlačenju iz politike. Facebook je u nedjelju brujio nagađanjima zašto se Sarkozy povlači, no nova poruka pravog predsjednika 'smirila' je strasti.

- Moja Facebook stranica večeras je bila izložena neovlaštenom upadu, možda da me podsjeti da nijedan sustav nije nepogrešiv. Uzimam u obzir lekciju iz pisanja i pravopisa, ali ne potpisujem pomalo ishitrene zaključke poruke. Hvala onima koji su prepoznali grešku i hvala vam na podršci - napisao je Sarkozy.

Sljedeći predsjednički izbori bit će u proljeće 2012. godine, a Sarkozy bi na jesen trebao objaviti hoće li se kandidirati za novi mandat.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Kurčubić 25.01.2011.

    Hakeri da, da. Pa taj password od facea može probit djete iz osnovne škole.

  • drago - ante 24.01.2011.

    Šteta bi bila da se ovakav moraln stup ne kandidira.,ali hoće jer dolazi iz masonski krugova

  • Kliker_1 24.01.2011.

    Mozda hakeri nisu francuzi,i mozda su koristili google prevoditelj,pa je zbog toga tekst pun pravopisnih gresaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare