To je to što me zanima!

Nepokretni Igor napokon će moći izaći iz stana van

Anonimni dobročinitelj obećao je da će besplatno ugraditi lift u zgradu kako bi Igor Erak u kolicima bez problema mogao izlaziti iz svog stana van
Vidi originalni članak

Prije sedam godina Igor Erak (30) završio je u invalidskim kolicima. On se 2002. godine vozio motorom na Mostu mladosti u Zagrebu. Upao je u rupu, pao i ostao invalid. Prije toga radio je kao dostavljač, bavio se sportom i družio s prijateljima. Veliki problem Igoru je to što živi na drugom katu zgrade bez dizala. Majka Marija ne može ga spustiti sama, stoga Igor izlazi vrlo rijetko. No Igorovim samovanjima u stanu uskoro bi trebao doći kraj. Anonimni dobročinitelj, direktor jedne tvrtke, želi u zgradi besplatno ugraditi dizalo.
- Moramo dobiti dozvolu od vlasnika i/ili stanara i krećemo, nije to problem - rekao je za Večernji anonimni gospodin, koji se nije želio fotografirati. Igorova majka zahvalila je anonimno dobročinitelju i prijateljici Ivani koja je u OŠ Ante Kovačića organizirala koncert na kojem se za Igora skupljao novac.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • drug Tito_1 03.06.2009.

    Prekrasno, bravo za 24sata,........bravo za dobročinitelja

  • babyy 02.06.2009.

    nadam se clara da cemo uspijet, ja sam mailove slala i poznatom i nepoznatom iako ne poznam obitelj ali toliko me dirnulo kao majku da svaki dan molim za nju.

  • user_29428 02.06.2009.

    Tu ste se uhvatili napadat pojedine ljude a možda je upravo jedan od njih taj anonimac, zato ljudi nemojte to radit i sva sreća da ima ovakvih anonimaca tko god da je sretno mu u životu kao i ovom momku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare