To je to što me zanima!

Neredi nakon utakmice: Priveli su trojicu huligana iz Spllita

25-godišnjaka se sumnjiči za napad na policiju, izazivanje nereda te paljenje policijske Škode. 22-godišnjak i 24-godišnjak prijavljeni su za izazivanje nereda
Vidi originalni članak

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad trojicom huligana zbog nereda koji su   izbili u subotu nakon utakmice Hajduka i Dinama. 

Stotinjak metara od stadiona, grupa navijača jurnula je na desetak policajaca koji su dali petama vjetra. Navijači su osvojili plato iznad Kineskog zida u Karamanovoj ulici te su tom prilikom zapalili policijsku Škodu te oštetili još dva parkirana službena vozila. Nakon dolaska pojačanja, policija je povratila kontrolu nad platoom, samo što je za Škodu već bilo kasno jer su je već lizali plameni jezici.

25-godišnjaka se sumnjiči za napad na službenu osobu, izazivanje nereda te paljenje automobila, javlja PU splitsko-dalmatinska.

 22-godišnjak i 24-godišnjak prijavljeni su, pak, za izazivanje nereda. 

Policija nastavlja kriminalističku istragu.





Idi na 24sata

Komentari 33

  • marin007 17.03.2015.

    policajci dali petama vjetra,, pa naravno policajac ga nesmije ni taknuti normalno da ce bjezati, da ga ispendreči isti tren bi bio na internetu i sramota policije,, al huligani nisu za drugo nego da ga se izlema pošteno!!1

  • lekss 17.03.2015.

    hmmm bi li tako zapalili miliciji stojku,mozda i bi al nebi te majka vise tetosila

  • ajetodoo 17.03.2015.

    TRI (3) huligana!!! Gadna stvar!!!...Da im koji nije promakao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare