To je to što me zanima!

Neslužbeno: Napadač iz Kloštar Ivanića je Benko. Traže ga zbog pokušaja ubojstva u Sesvetama

Ono što je jedino poznato je da Benko već ima debeli policijski dosje kojeg je napunio provalama i pokušajima provale u domove hrvatskih bogataša
Vidi originalni članak

Traga se za nepoznatim napadačem koji je 19. listopada provalio u kuću u Sobočanima nedaleko Kloštar Ivanića te upucao S.B. (70). Kako neslužbeno doznajemo, sumnja se da je starijeg muškarca opljačkao i propucao Ivan Benko.

MJEŠTANI U STRAHU Traga se za napadačem iz Kloštar Ivanića: 'Provalio mu je u kuću i upucao ga na spavanju'

Podsjetimo, Benka traže zbog pokušaja ubojstva muškarca (56) s početka listopada u Sesvetama.

- Muškarac (53) došao je oko 3.15 sati u Novoselsku te je lakozapaljivom tekućinom polio parkirani Audi osječkih registracija u vlasništvu 28-godišnjakinje. Njega je uočio član obitelji djevojke te je izašao iz kuće kako bi spriječio požar na autu - napisali su iz policije. No prije nego što ga je zapalio Benko je, sumnjaju, ispalio nekoliko hitaca u 56-godišnjaka te ga pogodio u tijelo i udove. Pobjegao je, a policajci su nakon dojave odmah dobili njegove podatke i fotografiju preko internog sustava. Koliko je opasan govori i činjenica da ga love i specijalci ATJ Lučko koji su cijelu noć proveli češljajući ulice i dvorišta. Bili su to isti oni koji su nedavno u Karlovcu priveli razjarenog muškarca koji je ubio bratića i ranio susjeda. 

DVA DANA DRAME Strava kod Kloštar Ivanića: Prvo mu ukrao dvije puške i auto pa ga upucao. Napadač je u bijegu

Naime, ispred iste kuće već je u kolovozu gorio automobil i zasad nije poznato ima li to veze upravo s Benkom. Sumnju na to daje činjenica da je po cijelim Sesvetama, ali i ostalim dijelovima istoka Zagreba i županije najmanje mjesec dana stoji privatna tjeralica upravo za Benkom.

IMA PODBELJI POLICIJSKI DOSJE Ovo je čovjek kojeg traže zbog pokušaja ubojstva u Sesvetama

Ono što je jedino poznato je da Benko već ima debeli policijski dosje kojeg je napunio provalama i pokušajima provale u domove hrvatskih bogataša. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Kruno VŽ 25.10.2022.

    Zato su jaki kad cipelare zavezana čovjeka ....

  • Pobotchnick Leeyoobo 25.10.2022.

    Nije on ćelav, samo su mu obrve malo više spuštene

  • ludi marko 25.10.2022.

    faca ga izdala

Komentiraj...
Vidi sve komentare