To je to što me zanima!

Neslužbeno: U Hrvatskoj 1242 nova slučaja korona virusa

Jučer je u Hrvatskoj bilo 4159 novih slučajeva zaraze korona virusom, uz udio pozitivnih među testiranima od 42 posto
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj je u posljednja 24 sata evidentirano 1242 novozaraženih, neslužbeno doznaje HTV. Prošli ponedjeljak imalo smo 1126 nova slučaja. Prošli ponedjeljak je preminuo 31 pacijent, a na respiratoru ih je bilo 183.

Jučer je u Hrvatskoj bilo 4159 novih slučajeva zaraze korona virusom, uz udio pozitivnih među testiranima od 42 posto. U bolnicama se liječi 1848 pacijenata, 248 ih je na respiratoru. 

Preminulo je još 50 ljudi, od kojih 35 nije bilo cijepljeno. Najmlađih šest preminulih u dobi su od 39 do 56 godina i necijepljeni.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • mrkvazec 08.11.2021.

    S obzirom na to da mi je komentar obrisan nema problema napisat ću ponovno: zašto mediji konstantno koriste termin antivakser ( antivakser bi bio osoba koja kategorični odbija sve cjepiva, koja nekritički i bez sagledavanja svih informacija odgovara druge od cijepljenja) kada većina ljudi koji se ne žele cijepiti postavljaju samo logička pitanja na koja ne možemo dobiti odgovore ili su odgovori jako kontradiktorni? Zato mediji odbijaju istražiti i baviti se tim pitanjima te informirati javnost i o drugoj strani cjepiva o kojoj znanstvenici već neko vrijeme govore te ih se konstantno cenzurira. Čemu ukidanje medijskog prostora ljudima koji žele raspravljati o sasvim logičkim pitanjima kao što su: Čemu kovid potvrde kada cjepljeniji i necijepljeni šire virus? Zašto cijepljene osobe koje su pozitivne na kovid ne moraju biti u samoizolaciji te tako mogu neometano širiti virus? Zašto osobe koje su preboljele kovid te imaju imunitet bi se morale cijepiti? Zašto se forsira cijepljenje mladih zdravih osoba kojima je rizik od težih simptoma ili smrtni izuzetno mali a posljedice cijepljenja još nisu dovoljno istražene niti poznate? Zašto se ne piše više o načinu liječenja kovida koji se jako zanemaruje u odnosu na propagandu cjepiva?

  • ajmemeni- 08.11.2021.

    Prestanite više kukati. Pet doktora je skrbilo u Vukovarskoj bolnici o 300 ranjenika puna dva mjeseca, bez vode, bez struje, bez ikakve pomoći. Sada cijela država ne može brinuti o 1300 hospitaliziranih i to nazivate kolapsom zdravsvenog sustava. Vi liječnici za vrijeme rata ste bili ponos i heroji, liječili ste svakoga, bez obzira na nacionalnost, vjeru a danas ne želite primiti čovjeka koji plaća cijeli život zdravstveno osiguranje jer nije cijepljen. Zar se cijepljenjem kupuje rezervacija za krevet u bolnici ili se postaje član visokog društva? Izgleda da je tako, jer ničemu drugome to cjepivo ne služi, osim da budeš privilegiran i da zadržiš posao.

  • S.T.A.R.K. 08.11.2021.

    Glasnici smrti...ovo troje

Komentiraj...
Vidi sve komentare