To je to što me zanima!

Nespretnjaković: Srušio zid da dođe do bankomata i odustao

Zagreb: Pajserom je lopov obio prozor, uspeo se po zidu, probio knauf, ali kad se uključio alarm, pobjegao je praznih ruku istim putem kuda je i došao...
Vidi originalni članak

Čak je, siroti, krive žice presjekao. Mislio je da je nama prerezao telefon, a zapravo je onesposobio kiosk, kazao nam je ju ponedjeljak Stjepan Benček, potpredsjednik mjesnog odbora Trnovčica u Zagrebu u koji je u noći na nedjelju provalio lopov. Planirao je iznutra provaliti u bankomat Erste banke na mjesnom odboru, no preračunao se. 

Prvo je onesposobio sirenu iznad bankomata. Potom je pajserom otvorio prozor sa stražnje strane mjesnog odbora. Dok se penjao, po zidu je ostavio jasne otiske cipela. Iz hodnika je došao do nezaključane sobe u kojoj je bankomat. Metalna vrata bankomata, od kojih ključ imaju samo zaštitari, pokazala su se kao nepremostiva prepreka. Stoga je srušio zid od knaufa koji se nalazio sa strane bankomata. Mislio je kako će možda uspjeti tuda doći do ladica s novcem. U jednom je trenutku ipak uključio alarm jer su oko 4 sata policajci dobili dojavu od zaštitara o provali. Pobjegao je praznik ruku istim putem kuda je i došao.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • xnet0822 13.06.2011.

    Lihvaru, briši što dalje od bankomata !!!!

  • majda13 13.06.2011.

    o Bože, čak mi ga dođe i žao.... treba mu dati bar 100 kuna za upornost..... hahaahahhahahahahahahahahaahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare