To je to što me zanima!

Nesreća: Gliser udario u brod i 'uletio' na plažu među kupače

Gliser je nastavio sam i uletio među ljude na plaži. Nastao je stampedo. Jedna žena je iščašila rame, kaže očevidac nesreće. Tri su osobe spašene iz mora
Vidi originalni članak

Gliser je kraj Dramlja nedaleko od Crikvenice u četvrtak popodne uletio na plažu. Kako kažu očevici, na gliseru je bio jedan čovjek. Tvrde da je prvo udario u turistički brod pa je ispao iz glisera.

- Gliser je nastavio sam i uletio među ljude na plaži. Nastao je stampedo. Jedna žena je iščašila rame. Samo pukom srećom nije bilo više ozlijeđenih - kaže očevidac nesreće. 

U Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture kažu da se ispred hotela Omorika gliser koji je plovio pod hrvatskom zastavom sudario s manjom jedrilicom.

- Odmah po dojavi na poziciju nesreće isplovili su službenici Lučka kapetanije Rijeka koji su započeli službeni očevid u suradnji sa Pomorskom policijom. Prema prikupljenim podacima u okviru očevida utvrđeno je da je uslijed sudara dviju brodica, gliser udario u pramac manje jedrilice pri čemu su iz glisera ispale osobe (ne zna se još točan broj, među njima vjerojatno i voditelj brodice) te je gliser bez nadzora nastavio plovidbu i nasukao se na plaži ispred crikveničkog hotela Omorike. U ovoj pomorskoj nesreći ozlijeđena je jedna ženska osoba, no njezine ozljede srećom nisu opasne po život te je ozlijeđena prevezena kolima Hitne medicinske pomoći u KBC Sušak, u Rijeku. Preostale tri osobe spašene su iz mora te će čim to bude moguće dati izjave u okviru očevidnih radnji o uzrocima ove pomorske nesreće - objavilo je Ministarstvo. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • lstojcic 23.06.2017.

    Zagrebački odvjetnik,stavit ćete mu malo soli na rep,možda bude tražio i da mu vlasnik broda plati štetu,a izjava će mu biti da ovo i nije plaža za kupače već plaža za iživljavanje ovih kvazi moreplovaca.Sindrom gospodina H ide dalje

  • sol 23.06.2017.

    To ti je kad dojucerasnji dibidus se obogati na racun naroda i kupi gliser,

  • bucokobasica 23.06.2017.

    Raspali uz obalu ko horvatincic kroz jedrilicu!!!nemas problema,stize odsteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare