To je to što me zanima!

Nesreća kod Nina: Hitna vozila bolesno dijete, naletjeli na auto

Ozlijeđenih nema, a ekipa na mjestu događaja utvrđuje okolnosti nesreće, doznaje od policije Antena Zadar. Vozilo hitne pomoći iz ispostave Vir je pod rotacijom prevozilo bolesno dijete u Zadar...
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na cesti Nin-Vir kod trgovačkog centra Plodine u srijedu poslijepodne sudjelovali su osobni auto i vozilo hitne pomoći. 

- Ozlijeđenih nema, a ekipa na mjestu događaja utvrđuje okolnosti nesreće - doznaje od policije Antena Zadar.

Navodno se radi o vozilu hitne pomoći iz ispostave Vir koje je pod signalizacijom i rotacijom prevozilo bolesno dijete u Zadar.

Prema pisanju Antene Zadar, vozilo hitne je prošlo kroz crveno svjetlo, budući da se radilo o hitnom slučaju, no osobni automobil nije ga propustio i došlo je do sudara. Nitko nije ozlijeđen, a po bolesno dijete stiglo je drugo vozilo iz Zadra.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • nataodinata 08.08.2019.

    Kad vidim ove sporo misleće na cesti i njihove bezumne ili nikakve reakcije u situacijama koje uključuju interventno vozilo, bilo koje kategorije, uvijek se pribojavam ovakvog ishoda.

  • Čarli1976 08.08.2019.

    I kad nakon svega hitna zakasni zbog ovakvih koji se neće skloniti, i kad se izgubi mladi život onda opet ovakvi komentatori udaraju po hitnoj, a ja im poručujem da bi volio da njihov život ovisi o hitnoj a da se ostala vozila neće skloniti ni maknuti, pa da vidim onda njihove komentare.

  • Čarli1976 08.08.2019.

    I sad je dokazano ono što predviđa novi zakon o prometu, sva vozila se moraju sklanjati i micati kad su u pitanju vozila sa rotirkama a to su Hitna, policija i vatrogasci, i ovaj što se nije sklonio i maknuo je 10000% kriv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare