To je to što me zanima!

Prometna nesreća na autocesti kraj Zagreba: 'Vozite oprezno!'

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva. Mogući su odroni. Povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje su u tijeku radovi
Vidi originalni članak

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između čvora Rugvica i naplatne postaje Zagreb- Istok, u smjeru Lipovca, vozi se po dvije prometne trake pa iz Hrvatskog auto-kluba pozivaju na oprez. 

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski od kiše u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji te dijelu središnje Hrvatske.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva. Mogući su odroni. Povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje su u tijeku radovi. Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Danas, 1. svibnja, na Praznik rada, od 14 do 23 sata za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona zabrana je prometa na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Na graničnom prijelazima Bajakovo/Batrovci osobna vozila na ulaz čekaju pola sata, a na GP Stara Gradiška/Bosanska Gradiška 15 minuta. 

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare