To je to što me zanima!

Nesreća u Zagrebu: Auto se na Slavonskoj prevrnuo na krov

Kolona se stvorila u oba smjera, nije nam bilo jasno što se događa jer u to doba u tom dijelu grada nema gužve, a onda smo vidjeli u suprotnoj traci auto preokrenut na krov, kaže čitatelj
Vidi originalni članak

Na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji u smjeru istoka u ponedjeljak navečer oko 19 sati na krov se prevrnuo automobil.

- Kolona se stvorila u oba smjera, nije nam bilo jasno što se događa jer u to doba u tom dijelu grada nema gužve, a onda smo vidjeli u suprotnoj traci auto preokrenut na krov. Ne znam da li ima ozlijeđenih, koliko sam uspjela vidjeti zračni jastuk je iskočio, a pored auta je bio bicikl i čovjek koji je tipkao na mobitelu - kaže nam čitateljica koja nam je poslala video preokrenutog automobila.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz policije kažu kako je u tijeku očevid.

- Došlo je do nesreće, službenici su upućeni na mjesto događaja, prometuje se otežano, a više informacija imat ćemo nakon očevida - rekli su nam iz zagrebačke policije. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 19.03.2019.

    Ja sam tuda jučer vozio baš u trenutku nesreće. Ili kako je Ivo Ivo komentiral "pametni biciklist". Samo što sam se ja sa gornjeg dijela ceste (Savska) spustio dolje pomoć ljudima i regulirati promet jer sam obučen za takve situacije a ne samo da usporim i gledam kaj je bilo i da me boli kifla za druge kao većinu :) Auto koji se prevrnuo je velikom brzinom preticao gospođu u drugom udarenom autu te je zatim zakačio rub što ga je prevrnuo od brzine (i vjv alkohola). Lijepo je uvijek vidjeti komentare koje pametuju, a nemaju pojam što se zapravo dogodilo. :)

  • ludataranta 19.03.2019.

    Dva auta su sudjelovala u nesreci a ne samo jedan. Suzuki je par metara nize potpuno razbijen. Moja procjena je da se fiesta zabila u suzuki. Ocito je ovaj u fiesti vozio ko manijak kad se tako mogao okrenuti na krov.

  • 18.03.2019.

    pametni biciklist vozi koroz podvožnjak

Komentiraj...
Vidi sve komentare