To je to što me zanima!

Udario u rubnjak, odbacilo ga na drugi auto i završio na boku

Zagreb: Vozač (27) je lakše ozlijeđen. Ostao je zarobljen te su vatrogasci rezali krov kako bi do njega došli liječnici Hitne pomoć. Stavili su mu Schanzov ovratnik te izvadili van
Vidi originalni članak

Mladić (27) lakše je ozlijeđen nakon što je u četvrtak oko 1.15 sati izgubio kontrolu nad autom u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici. Svojim Renaultom skrenuo je udesno i udario od rubnjak.

Udarac ga je odbacio na prtljažnik parkiranog automobila te mu se auto okrenuo i zaustavio na lijevom boku. Očevici su u pomoć pozvali vatrogasce JVP Zagreb koji su blokirali cestu kako netko od drugih vozača ne bi udario u prevrnuti automobil i vozača.

Vozač je natučen: Bio je pod utjecajem alkohola

Vozač je ostao zarobljen te su vatrogasci izrezali krov kako bi do njega došli liječnici Hitne pomoć. Stavili su mu Schanzov ovratnik te izvadili van.

Prevezli su ga do KBC-a Sestre milosrdnice gdje su utvrdili da se natukao, no nije ništa slomio. Kako neslužbeno doznajemo, bio je pod utjecajem alkohola.

Za vrijeme očevida, neoprezni vozač okrznuo policijski auto

Dok su policajci radili očevid, jedan neoprezni vozač uspio je okrznuti njihov auto i pobjeći. Krenuli su za njim, no nismo dobili odgovor jesu li ga ulovili i kaznili.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Davidoff1 09.03.2017.

    svako zlo za neko dobro -- sada ima kabrioleta

  • mali zeleni prigorec 09.03.2017.

    Sex & Drugs & Rock & Roll u USA, kod nas: brlja, žiža i narodnjaci.

  • yocko 09.03.2017.

    Hoče to kad je alkohol prisutan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare