To je to što me zanima!

Nesreće u Slavonskom Brodu: Jedan bio pijan, drugi vozio 120 km/h, udario u stup pa u stablo

Prvu nesreću je prouzročio 65-godišnjak s 2,09 promila na raskrižju Istarske i Primorske, a drugu mladi vozač koji je vozio prebrzo, izgubio kontrolu, a zatim se zabio u stup pa u stablo kraj ceste
Vidi originalni članak

U dvije prometne nesreće u Slavonskom Brodu nastala je samo materijalna šteta. 

Prvu je prouzročio 65-godišnjak pod utjecajem alkohola na križanju Primorske i Istarske ulice oko 20.15. 

Policajci su očevidom utvrdili da se 65-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom kretao kolnikom Istarske ulice, te se dolaskom do raskrižja s Primorskom ulicom nije zaustavio na znak stop, te je udario u osobni automobil kojim je tom ulicom upravljao 55-godišnjak. Alkotestom u organizmu 65-godišnjeg vozača očitana je koncentraciju alkohola od 2,09 promila, te su ga zadržali u policiji na triježnjenju.

KAOS U CRIKVENICI VIDEO Pijan i bez vozačke skršio stupiće i zabio se u kuću. Platit će više nego što mu vrijedi auto

Protiv 65-godišnjaka slijede prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama nadležnom Općinskom sudu.

Druga prometna nesreća dogodila se u Splavarskoj ulici nešto iza 23 sata. Mlađi vozač koji je upravljao automobilom većom brzinom od 120 kilometara na sat izgubio je nadzor nad njim, udario je u stup javne rasprave, a nakon toga zabio se u stablo pored ceste.

NEMA OZLIJEĐENIH Nesreća kod Zagreba: Golf se preokrenuo na bok na cesti

Na intervenciju su osim policije, djelatnika Hitne pomoći izašli u pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod. Unatoč tome što je razbijeni automobil strašno izgledao, mladi vozač je prošao bez ozljeda.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Maligreen 23.09.2020.

    Kolika je šteta na stablu a kolika na stupu molim da nam javite ...hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare