To je to što me zanima!

Nesreću pijan skrivio i HDZ-ov načelnik iz okolice Varaždina?

U ponedjeljak je procurila informacija da je navodno i načelnik Općine Donja Voća, Kruno Jurgec (HDZ), skrivio prometnu nesreću. Jurgec je pijan sletio s ceste
Vidi originalni članak

Iako je varaždinski HDZ oštro napao i prozvao novopečenog gradonačelnika Gorana Habuša (HNS) koji je u petak pijan skrivio lakšu prometnu nesreću, čini se da i HDZ-ovci imaju slične probleme. 

U ponedjeljak je procurila informacija da je navodno i načelnik Općine Donja Voća, Kruno Jurgec (HDZ), prouzročio nesreću dva tjedna ranije. Kako javljaju Varaždinske vijesti, Jurgec je pijan sletio s ceste u Novoj Vesi i prouzročio veliku štetu na automobilu, a potom nazvao svoju stranačku prijateljicu da dođe na mjesto nesreće, kaže da je ona vozila auto te preuzela odgovornost. 

Navodno je Jurgec štetu prijavio jednom osiguravajućem društvu te zatražio veći iznos. Policija šturo kaže da su okolnosti i pojedinosti te prometne nesreće predmet kriminalističkog istraživanja. Kruno Jurgec demantira navode i kaže da su to laži.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • zagorje3105 24.11.2013.

    Pa nažalost kolko puta sam sreo tog čovjeka Vočanskog vođu uvijek je imao barem neki promil u sebi,jadno i žalosno da nema sposobnijih ljudi na Voči koji bi mogli to staviti malo u red i dalje su mu vjerovali i dali mu mogučnosti na izborima da se još narednih godina može opijati po Voći,hvala vam svima koji ste ga podržali u tome.

  • slavic 15.11.2011.

    pa šta čudno kolko oni svi piju na domjenkima , tek policija donedavno je bilo normalo da piju prije posla a sad pušu kad dođu na posao!Imam bratiča koji je na svadbi popio litru vina dvije pive i otišao u nočnu!dan danas u kleti na litre gemišta i takvi nama kroje sudbinu na cesti!

  • Smartass81 15.11.2011.

    smeće od ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare