To je to što me zanima!

Nisu našli ništa u jezeru Brljan, odblokirali cestu prema Oklaju

Jutros je još jednom pretraženo jezero Brljan, uzvodno od mjesta s kojeg je Paravinja navodno bacio tijelo, no ništa nisu pronašli. Potraga se nastavlja drugdje
Vidi originalni članak

Nastavljena je pretraga terena u potrazi za nestalom Antonijom Bilić. U subotu ujutro do 10.30 sati pretraživali su hidroakumulacijsko jezero Brljan, uzvodno od mjesta s kojeg je Dragan Paravinja navodno bacio tijelo, no ništa nisu pronašli. Potragu su nastavili na području od viadukta Kravlja Draga do mjesta Vrelo Zrmanje. Cesta Oklaj - Kistanje u 11.20 sati je odblokirana za promet. 

Sudjeluje 100-ak pripadnika interventne policije, kriminalističke policije i vatrogasaca. Policija nadalje nastavlja i s drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • think pink_1 10.07.2011.

    Uhićen osumnjičeni,priznao, potraga bez premca, roditelji relativno smireni s obzirom na sve......Je li se zavaravamo gledajući tapkanje u mjestu ili postoje profesionalne tajne?

  • AnNaRikky 10.07.2011.

    Ja mislim da Paravinja ni nezna šta je napravio s njom. On je pshopat. Ako kaže da ju je lansirao na mjeces, mi ćemo otić i tražit. Šta ga briga. Ima on jos 100 destinacija u glavi i nitko mu nažalost nemože ništa osim tražit nju na tih 100 mjesta. Mada ja osobno mislim da ju ne treba toliko ljudi tražit. Dovoljna je mala sluzba spasavanja jer ako je zatočena negdje neće ju nikad nać a ako je negdje vani već je nažalost mrtva :(

  • DRITO_KONJ 09.07.2011.

    A da smanjimo komentare na ovako degutantne clanke kojima se odrzava napetost u zraku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare