To je to što me zanima!

Nestala na Mljetu: 10.000 eura za informaciju o nestaloj Almi

Alma Novljan je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom 'BIG BEN LONDON', bijele kratke hlače i sandale
Vidi originalni članak

Slovenka Alma Novljan nestala je na Mljetu 26. lipnja i od tad joj se gubi svaki trag. Nestanak je prijavio njezin suprug s kojim je boravila u autokampu 'Đenka' Lovište na Pelješcu gdje je i posljednji put viđena. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezina obitelj objavila je na Facebook stranici kako za informaciju koja će dovesti policiju na pravi trag nude nagradu od deset tisuća eura. Mole sve koji su vidjeli Almu da jave policiji ili na broj 112. 

MISTERIJ NESTANKA NA MLJETU Obitelj traži nestalu Slovenku: Netko ju je vidio u Dubrovniku?

Alma Novljan je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom 'BIG BEN LONDON', bijele kratke hlače i smeđe sandale broj 39.

Usprkos svim sredstvima i trudu, potraga nije dala rezultata niti su uočeni novi tragovi. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • GeorgeCloun 16.07.2019.

    Mljet nije prevelik otok, ali mislim da se u startu pogriješilo, tražilo se izgubljenu osobu, bez pomisli na kriminalno djelo. Netko sigurno zna gdje je, a sigurno nije među živima.

  • Mohik 16.07.2019.

    Jadna zena, jadni ljudi. Ni ja ne bi uzela ni lipe a pomogla bi. Vjerojatno vise nije medju zivima...

  • 111 xp 16.07.2019.

    zašto tek sada javno, nakon 20 -tak dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare