To je to što me zanima!

Nestala prije 2 godine, našli ju kako pluta morem: 'Ona se boji da će je netko oteti, doći po nju'

Svaki put kada bi vidjela luksuzan auto na cesti počela bi vrištati i govoriti da netko dolazi po nju i da ju ne puštamo. Rukama bi prekrila glavu i govorila da čovjek dolazi po nju, ispričala je njena kćer
Vidi originalni članak

Kćer Angelice Gaitan, žene koja je nestala prije dvije godine i koju su ribari našli kako pluta morem u blizini grada Puerto Columbina prije par dana, ispričala je medijima kako obitelj uopće nije znala gdje je, ali i kako njezina majka pati od psihičkih problema. 

Paula Castiblanco ispričala je kako njezina majka pati od teških napadaja panike te da vjeruje kako ju ljudi slijede i "dolaze po nju". Nakon što ju spasili ribari, Angelica je ispričala da je od obitelji pobjegla zbog nasilnog supruga i kako odtad nije u kontaktu s njima. Bacila se u vodu kako bi si oduzela život. 

MISTERIJ IZ KOLUMBIJE Ženu koja je nestala prije dvije godine našli kako pluta morem

- Mislim da se nešto dogodilo tijekom te dvije godine i da joj je to uzrokovalo veliku traumu - rekla je Paula, prenosi Mirror. Ipak, kako Paula navodi, majka se i ranije borila s određenim psihološkim problemima. 

- Svaki put kada bi vidjela luksuzan auto na cesti počela bi vrištati i govoriti da netko dolazi po nju i da ju ne puštamo. Rukama bi prekrila glavu i govorila da čovjek dolazi po nju - rekla je Paula. 

'Bog mi je dao novu priliku' 

Kolumbijku Angelicu pronašao je ribar koji isprva nije ni primijetio da se radi o ljudskom tijelu, kamoli živoj ženi. Na snimci koja se proširila internetom vidi se kako ribari povlače bespomoćnu ženu pomoću konopa kojim su "zakačili" kolut za spašavanje u kojem je dotad plovila. Torzo je uspjela pomaknuti tek toliko da dvojici muškaraca pomogne pri izvlačenju u njihovu brodicu.

Prema bolničkim izvješćima, žena je plovila vodom oko osam sati, a u bolnicu je došla u stanju šoka. Nakon što se oporavila, Gaitan je rekla kako žali trenutak kada je odlučila skočiti u vodu i kako ju je sam Bog spasio od utapanja.

- Zahvalna sam, Bog mi je dao novu priliku da nastavim dalje - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Luna777 01.10.2020.

    Kakav naslov! Ovo bi bilo žalosno da nije presmiješno. Nestala prije dvije godine i našli je kako pluta morem... stvarno kakva nepismenost ili možda navlakuša da se otvori članak. I jedno i drugo žalosno.

  • gvagec 01.10.2020.

    Reko kako je uspjela plutati dvije godine, Rogošić bi se okretal u grobu .........................

  • johnny001122 01.10.2020.

    pa nije ju Bog spasio vec ribari. Ili misli da su oni bogovi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare