To je to što me zanima!

Nestale djevojke iz Pule vratile se Hrvatsku: U bijeg su krenule na poziv nepoznatog čovjeka?

Djevojke su pronađene u autobusu na granici Crne Gore i Albanije, a automobil kojim su se udaljile nisu pronašli. U bijeg su krenule na poticaj nepoznatog čovjeka kojeg su upoznale preko društvenih mreža, neslužbeno doznajemo
Vidi originalni članak

Sestrične Ema Novaković (19) i Ena Martinčić (17) iz Pule, nestale u nedjelju, a koje su sinoć zaustavljene na granici između Crne Gore i Albanije, stigle su u Hrvatsku, potvrdili su za Glas Istre iz PU istarske. Djevojke će danas tijekom dana ispitati u policijskoj postaji nakon čega će biti poznate okolnosti njihovog bijega.

OTIŠLE PREKO GRANICE? Sestrične Ena (17) i Ema (19) iz Pule su nestale prije dva dana: 'Samo se javite da ste dobro'

Podsjetimo, Ema Novaković (19) i njezina sestrična Ena Martinčić (17), učenice pulske Gimnazije nestale su u nedjelju između 17.30 i 18 sati nakon što su se automobilom Volkswagen s adrese Bože Gumbca 32 udaljile u nepoznato. 

Kako neslužbeno doznaje Glas Istre, djevojke su pronađene u autobusu na granici Crne Gore i Albanije, a automobil kojim su se udaljile nisu pronašli. Krajnji cilj mogla bi biti Turska, a u bijeg su krenule na poticaj nepoznatog čovjeka kojeg su upoznale preko društvenih mreža. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • OpetZavirujes 01.10.2021.

    Da

  • salkomalo 30.09.2021.

    dobro ova od 17 ima opravdanje maloljetna i vjerojatno pod utjecajem ov stare od 19, al ov od 19 nema ni gram soli u glavi da nije skužila o čemu se ovdje radi, usput tu 19g bi trebalo optužit za otmicu maloljetnika i prisilu na prostituciju. Osim ako u turskoj nisu u trebale sadit cvijeće u tom slučaju moja isprika!

  • Koka bez desnog oka 30.09.2021.

    Aj da je jedna glupa, ali i druga? To je kao i onaj vic kad su plavuša i crnka zapele u liftu. Viče plavuša "upomooooć", niko se ne javlja.Vikne i crnka "upomooooć", opet se nitko ne javlja.Kaže plavuša, ajmo sad zajedno."Zajednoooooo"!!! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare