To je to što me zanima!

Nestalo četvero maloljetnika: Jeste li vidjeli nekog od njih?

Policija traga za više maloljetnih osoba i tinejdžera nestalih u posljednjih tjedan dana. U međuvremenu su pronašli dvije osobe od petero nestalih...
Vidi originalni članak

Marija Blažević (15) je visoka 162 centimetra, ima zelene oči, crnu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Marija je u srijedu, 24. travnja, otišla od kuće u Piškorevcima u nepoznato. 

Helena Breščaković (16) je visoka 160 centimetra, ima crnu kosu i zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Helena se u nedjelju, 21. travnja, nije vratila na adresu stanovanja. U tom je trenutku bila odjevena u sivu trenirku, zelenu majicu i bijele tenisice.

Ivan Bujadinović (16) je visok 185 centimetra, ima crnu kosu i smeđe oči. Slabije je tjelesne građe. Ivan se u ponedjeljak, 22. travnja, udaljio s adrese boravišta u Ivanecu.

Jurica Gašpar (19) je visok 180 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči. Jurica je u petak, 19. travnja, otišao s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70/a u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu, traperice i tenisice.

Željana Ramljak (18) je visoka 160 centimetra, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Željana je u subotu, 20. travnja otišla s adrese boravišta u Splitu u nepoznato.

Mateo Talić (14) je visok 160 centimetra, ime kestenjstu ravnu kosu i smeđe oči. Okruglog je lica i slabije tjelesne građe. Mateo se u četvrtak, 25. travnja, udaljio s adrese u Rijeci, Krešimirova 42 u nepoznato. 

Ukoliko ste vidjeli nekog od navedenih molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • AnitaMisic 27.04.2013.

    mateo talic je isa samnom 5 godina u razred,boze sacuvaj,on i njegove budalastine,svasta moze bit.

  • theatre2606 27.04.2013.

    dodje mi da svome djetetu stavim gps kad pomislim na sve sto moze biti

  • mangup@dj 26.04.2013.

    marija je svaki dan u ovoj rubrici za njom ne treba ni prekidat potragu kad god je se negdje ugleda treba zvat policiju jer ta je kod kuće samo kad zaluta kući

Komentiraj...
Vidi sve komentare