To je to što me zanima!

Nestalog ribara traže već treći dan, uključio se i helikopter

M.G. je 23. veljače na pet metarskoj brodici isplovio iz Trogira. Njegov nestanak je prijavio prijatelj jer mu se nije javljao na mobitel. Potraga je počela 27. veljače
Vidi originalni članak

Ni nakon dva dana potrage nije pronađen ribar M.G. koji je 23. veljače na pet metarskoj brodici isplovio iz Trogira, a u potragu se u utorak uključio i helikopter Obalne straže, izvijestilo je u srijedu Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.  

U Ministarstvu kažu kako će se potraga nastaviti i u srijedu a područje na kojem se pretpostavlja da je muškarac nestao pretraživat će zrakoplov Obalne straže, plovilo pomorske policije i plovilo Lučke ispostave Trogir. 

Mole se svi koji budu imali informaciju o ovom slučaju da dojave na novi broj Nacionalne središnjice 195.

Helikopter je već pretražio područje iznad hridi Mulo ispod Primoštena, otok Svetac, rt Proizd na Korčuli, Omiš, Čiovo, no bez rezultata.

U utorak su šire područje oko otoka Drvenik Mali i Drvenik Veli, trogirsko te područje oko Visa, Biševa i otoka Sveca, kao i južnu i sjevernu stranu otoka Brača pretraživala plovila „Sv. Jure“ i „Sv. Mihovil“ pomorske policije Split i plovila „Marjan“ i Trogir“ lučkih ispostava Milna i Trogir.

Potraga je, podsjećaju u Ministarstvu, počela 27. veljače nakon što se muškarac četiri dana nije vratio iz ribarenja. Njegov nestanak prijavio je prijatelj zabrinut što se ribar ne javlja na mobitel. 


Idi na 24sata

Komentari 1

  • floyd_1 29.02.2012.

    Možemo se samo nadati , da se nije utopio , već da je otišao negdje i nije se javio nikom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare