To je to što me zanima!

Nestalu Martu (21) pronašli kod Čakovca. Još jednu mladu ženu iz Požege pronašao je HGSS

Djevojka (21) za kojom je danas tragala policija pronađena je kod Čakovca i potraga je obustavljena. Još jedna djevojka iz Požege nađena je na području naselja Blacko. Pronašao ju je HGSS
Vidi originalni članak

Iz Policijske uprave požeško-slavonske izvijestili su u nedjelju poslijepodne da su obustavili potragu za djevojkom Martom Andrejić (21) te da su je pronašli na području Čakovca. 

Ranije su iz policije priopćili kako je djevojka nestala nakon što se s adrese prebivališta u mjestu Skenderovci kod Požege udaljila u nepoznatom smjeru. 

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Nestalog Solinjanina pronašli su mrtvog: Potraga trajala danima

HGSS našao još jednu nestalu ženu 

Na području Požege je u nedjelju bila organizirana potraga za još jednom mlađom ženom. Iz PU požeško-slavonske su dojavili HGSS-u o nestanku mlađe žene na području naselja Blacko. 

- Akciju traganja započeli su djelatnici MUP policije s potražnim psom, a u 14.10 započinje potraga HGSS stanice Požega u kojoj je uključeno 15 članova i potražni pas - naveli su iz HGSS-a. Nešto više od sat vremena kasnije pronašli su ženu na šumskom području, otprilike dva kilometra od kuće. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • regma 21.05.2023.

    zasto ne napisu razlog zbog kojeg su pobjegli

  • Oksimoron_1 21.05.2023.

    Jesu li novinari možda saznali što te ljude nagoni da odlutaju, ne javljaju se? Kamo odlaze? Zašto? Čudno je koliko ljudi " odluta" pa ih MUP, GSS i drugi, pronađu? Koliko nas koštaju takve potrage? Koliko ih godišnje ima u Hrvatskoj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare