To je to što me zanima!

Nestalu tinejdžericu držao kao seksualnu robinju, rodila i sina

SAD: Nakon bijega djevojka (19) je policiji ispričala da su je otmičar i njegova majka gotovo svakodnevno tukli i seksualno zlostavljali. U bijegu joj je pomogla rodbina
Vidi originalni članak

Američka tinejdžerica (19), koja je nestala u travnju 2010. godine, uspjela je pobjeći iz zatočeništva. Djevojku je u kući u Washington Parku tri godine kao seksualnu robinju držao muškarac (25). Za vrijeme zatočeništva djevojka je rodila danas dvogodišnje dijete, a policija je uz otmičara uhitila i njegovu majku koja mu je pomagala u zločinu. 

Policija je izvijestila kako je žrtva rekla da su je otmičar i njegova majka natjerali da falsificira dokumentaciju o rođenju djeteta, kao i da koristi lažno ime kako bi prikrili identitet maloljetne majke. Djevojka je rekla da su je za vrijeme zatočeništva tukli i seksualno zlostavljali gotovo svaki dan, piše Fox2.

Nakon što je pobjegla iz zatočeništva djevojka je o svemu obavijestila policiju pa je u kuću gdje su je držali poslan tim od 25 specijalaca. Djevojci je u bijegu pomogla rodbina.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • TOMI202 26.08.2012.

    Ovi sigurno neće izaći van za koji dan kao u slučajevima u Hrvatskoj, ako budu dobili 25 godina biti će sretni.

  • plavozlo 26.08.2012.

    ovo dvoje idiota mi iznova daju razloge zašto toliko obožavam životinje...kad ste vidjeli da to životinje rade svojoj vrsti? One ubijaju da bi se prehranile, al opet ne muče "žrtvu"....

  • crvene cipelice 25.08.2012.

    ma oni će mamu i sina na liječenje umjesto u strgi dugogodišnji zatvor i to u samicu bez prozora i ventilacije nek se muče do kraja života..a i to što piše rodbina je izvukla,pa što su čekali više od dvije godine..ispada kao izrežirana otmica uz pristanak..ma ko će to znat..u ova današnja vremena pojedini ljudi su na sve spremni da osvanu u novinskom članku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare