To je to što me zanima!

'Nešto je palo s neba dva metra od mene, još sam u šoku...'

Mislila sam da je tramvaj ili nešto. Odjednom je nešto doslovno palo s neba na parking. Glasna eksplozija, kamenja su padala po podu, prašina... Nestalo je struje na tren, priča nam svjedokinja
Vidi originalni članak

Brojne Zagrepčane večeras je oko 23 sata uznemirio snažan prasak, zbog kojeg su neki pomislili kako se radilo o potresu, a velik broj policajaca i vatrogasci stigli su u blizinu Studentskog doma Stjepan Radić. 

POGLEDAJTE VIDEO: Šok u Zagrebu

- Ne znam što je bilo, ali eksplodiralo je dva metra od mene, hvala Bogu što sam živa. Bila sam u autu na parkingu pokraj Stare Save i čuo se neki zvuk par minuta netom prije eksplozije - rekla nam je jedna od svjedokinja događaja pa u dahu nastavila:

- Mislila sam da je tramvaj ili nešto. Odjednom je nešto doslovno palo s neba na parking. Glasna eksplozija, kamenja su padala po podu, prašina... Nestalo je struje na tren. Ponavljam, ne znam što je, ali stvarno mislim da je palo s neba. Bila sam u apsolutnom šoku, još ne mogu doći k sebi.

IZ MINUTE U MINUTU U subotu izvlačenje letjelice. U Vladi sastanak, Plenković: Sve okolnosti detaljno istražujemo

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOK U ZAGREBU VIDEO Golema rupa nastala je kod SD Stjepan Radić u Zagrebu

Kod Stare Save nastala je velika rupa, a brojni čitatelji dojavili su kako su vidjeli da je nešto palo se neba. U tijeku je policijsko postupanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 41

  • antimunjenih 11.03.2022.

    Sva sreca da nije tursi dron

  • Lutak iskrivljenog lica 11.03.2022.

    Mislila da je pao tramvaj s neba haha

  • jamesbond7777 11.03.2022.

    2m od nje🙄🙄🙄🙄🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare