To je to što me zanima!

Netanyahu: Nećemo stati dok Izraelcima ne bude vraćen mir

Izraelska obavještajna agencija potvrdila je da su mete raketnih napada bili palestinski zapovjednici. Netanyahu namjerava nastaviti sve napade na Gazu
Vidi originalni članak

Hamas je u medijima objavio da su u izraelskom zračnom napadu ubijena tri vojna zapovjednika Hamasa. U bombardiranju kuće u gradu Rafahu ubijeni su Mohammed Abu Shamala, Raed al-Attar i Mohammed Barhoum. Izraelska obavještajna služba Šin Bet potvrdila je da su meta napada bili Hamasovi zapovjednici, prenosi Reuters.

Izraelski mediji prenose da je od propasti primirja u utorak ispaljeno 175 raketa i granata na Izrael iz Gaze, a da je od toga 135 projektila palo na izraelskom teritoriju, a 24 presretnuto. 

Benjamin Netanyahu je u službenom priopćenju izjavio: "Odlučni smo nastaviti operaciju i nećemo se zaustaviti sve dok svim građanima Izraela ne bude vraćena potpuna sigurnost i mir". 

Palestinski zdravstvene institucije objavile su da je do sada u sukobima poginulo 2.050 Palestinaca, većina njih civili.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • IlijaGromivnik 25.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lepi1510 23.08.2014.

    Sve je to igrokaz.

  • Cesarion 23.08.2014.

    ovi iz Hamasa i Hisbole sve junak do junaka dok se krije medu populacijom il ste i jednog vidili u vojnoj odori

Komentiraj...
Vidi sve komentare