To je to što me zanima!

Netko mu pokušao zapaliti sedam njemačkih ovčara

Premantura: Senad Begić (44), uzgajivač šampionskih ovčara, izašao je iz kuće i čuo kako netko baca kanistere s uljem i daje se u bijeg
Vidi originalni članak

Netko je pokušao zapaliti moje pse, njemačke ovčare. Na sreću nije uspio jer sam stigao na vrijeme. Čuo sam da netko baca kanistere i bježi - kazao je Senad Begić (44) iz Premanture, vlasnik uzgajivačnice njemačkih ovčara. U četvrtak iza 18 sati nepoznati počinitelj pokušao je podmetnuti požar u njegovoj uzgajivačnici te zapaliti sedam njemačkih ovčara, izložbenih pasa od kojih su neki i državni šampioni. Drvena ograda natopljena je motornim uljem, a počinitelj je dva zapaljena kanistra s uljem bacio preko ograde u dvorište u kojem se nalaze psi u boksovima.
 - Kanistri puni motornog ulja još su na licu mjesta, a samo zahvaljujući tome što ja i supruga uvijek hranimo pse u isto vrijeme, oko 18 sati, izbjegnuta je tragedija. Sva sreća da smo bili kod kuće. Meni su ti psi sve u životu i odmah sam pozvao policiju. Pa tko pametan može uopće pomisliti da zapali pse koji bi umrli u groznim mukama. Sumnjam na jednu osobu, ali neka policija odradi svoje - rekao je Begić. Vrijednost tih šampiona je nekoliko desetaka tisuća eura. Begić smatra da je počinitelj uspio u ludom naumu planuli bi obližnji maslinici i mjesto Premantura bi bilo u opasnosti. Nataša Rogić Jukopile iz policije kaže da je policija nakon zaprimljene dojave bila u toj uzgajivačnici i kako se poduzima sve da se počinitelj pronađe.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • user_46027 28.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • gsxr 1000 28.08.2010.

    dejan-sb,malo si blesav,ha?

  • harley63 28.08.2010.

    da je uhvatiti tog idiota..i onda samo 20minuta zatvoriti medu pse,dosta bi mu bilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare